Bogreception – Kagedrømme, også til hverdag
18. juni 2018

Bogreception – Kagedrømme, også til hverdag

En fin bogreception

WAUW !!! Sikke en FIN bogreception jeg fik afholdt i onsdags. For min nyeste bog, Kagedrømme. Som faktisk ikke er “min” nye bog, men min samarbejdspartners nye bog. Okay, det er vores. Men det er en bog, som jeg har lavet for Pillivuyt ifm. deres 200 års jubilæum.

Selvom bogen er lavet for andre og dermed ikke helt min egen, sender jeg den stadig ud af døren med stolthed. Denne bog er noget helt andet, idet den skulle passe til min samarbejdspartners univers. Den er rå, lækker, rustik og nordisk! Jeg er vild med den. Noget helt andet end jeg selv laver – men det er kun fedt!

Jeg havde lejet Hotel Avenues smukke, smukke gårdhave! SMUKT STED!!! Det er ikke sidste gang jeg har holdt et event der – det er perfekt til sommerevents. Tusinde tak for god service og dejlig betjening.

Udover min samarbejdspartner, Pillivuyt havde mit yndlings stel med til kagerne, så havde de også lavet de lækreste goodiebags! De faldt i god jord blandt gæsterne. Endnu engang KÆMPE tak fordi jeg måtte være med til at lave bogen, holde denne reception og vores daglige samarbejde!

Blomster fra min….

Som ALTID havde min elskede Lars Jon tryllet !! De smukkeste blomster fyldte den fine gårdhave. Lars kan virkelig det der. Han har øje for den lille detalje, som i det samlede billede gør den store forskel. TAK Lars.

Balloner og confetti

For små 14 dage siden lancerede Pernille Rahbek serien Confetti by Panduro, som simpelthen er så skøn! Jeg havde fået en masse fine balloner, confetti, tallerkner, krus mv. Det er simpelthen så fint – se hele deres serie på deres hjemmeside (indeholder reklame – modtaget gaver)

BILLEDER og outfit

Da jeg ved I altid gerne vil have lidt tøj info mv. Kan jeg fortælle jakkesættet er fra Zara, bluse fra Costummade, sko HM, smykker fra JEWLSCPH