Bogreception // TID TIL KAGE
18. august 2017

Bogreception // TID TIL KAGE

Bogreception med min baby

I går lancerede jeg min første solo papirbaby, TID TIL KAGE og det skulle naturligvis fejres med en bogreception for alle mine kære og kageglade. TID TIL KAGE er min første solo bog. Sidste år i oktober udgav Annemette og jeg sammen bogen KAGEMAGI.


Jeg holdet i går bogreception hos Gyldendal, som har udgivet min bog. Lars Jon tryllede endnu engang en smuk blomstervæg, som skulle illustrere de 4 årstider, som bogen handler om. Jeg havde ligeledes lavet små smagsprøver fra bogen, lidt fra foråret, sommeren, efteråret og vinteren. Det var bare så enkelt og fint!! Lige som jeg synes det skulle være. Bonusinfo, da først jeg havde sagt værs’ go – var kagerne væk på 10 min. Skulle have lavet flere, 400 små kager var ikke nok. 😉

Der kom lidt over 100 mennesker til min reception igår, en god blandning af familie, veninder og venner, tidligere kollegaerne fra min advokatsekretær-tid, nye kollegaer og nye bekendtskaber. Jeg er helt ind i hjertet lykkelig!! Ord kan ikke beskrive hvor rørt, stolt og taknemlig jeg er! Min drøm er blevet til virkelig – 1,5 års arbejde er ud – og jeg glæder mig over I nu alle kan købe min bog 🙂 !!


Somersby leverede deres nye lækre secco til min reception, og det smager simpelhen fantastisk! Kan virkelig godt lide deres nye produkter – lige mig.


Endnu engang TaK !!!! Husk I kan købe bogen, TID TIL KAGE her på bloggen i signeret udgave eller overalt i landets boghandlere.

GemGem