BREAKING NEWS – min virksomhed når nye højder….
13. oktober 2018

BREAKING NEWS – min virksomhed når nye højder….

Jeg har været lidt hemmelighedsfuld de sidste maaaange måneder og holdt på noget jeg ikke har haft kunnet dele før nu.

Jeg har nemlig arbejdet på et kæmpe projekt, som har krævet både meget af min energi og min tid. I har været så søde, nysgerrige og ikke mindst tålmodige både her på bloggen og på Instagram, når jeg endelig har kunne tillade mig at dele en lille snert af, hvad jeg OGSÅ bruger min tid på, med Jer. Men nu er tiden kommet til, at jeg kan dele det med jer. Juhuuu!

Så hvad er det, jeg har i ærmet? Hvad er det, som giver mig så mange sommerfugle i maven? Hvad har jeg brugt så mange af mine vågne timer på det sidste års tid (plus lidt mere)? Hvad er det, der får min virksomhed til at tage en helt ny drejning?

Jo, lad mig starte med at genopfriske, hvad jeg allerede har fortalt jer:

  • I foråret var jeg på forretningsrejse til Venedig.
  • Jeg har skrevet under på mit livs største aftale.
  • En kæmpe drøm for mig går endelig i opfyldelse.

…. I har gættet på alle mulige forskellige ting. Og nogle af Jer har også allerede gættet det.

Ditte Julie lancerer bageserie

*Trommehvirvel…*

Jeg har LÆNGE gået og tegnet på en masse, som jeg aldrig vidste om skulle blive til noget. Jeg drømte og håbede jeg en dag kunne indfri min drøm. Den dag blev til virkelighed tilbage i januar.

Jeg har tegnet min helt egen bageserie og stelserie !!

Begge serier kommer til at hedde by DITTE JULIE. Jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften til at kunne sige dette højt! Jeg har ondt i maven, de største sommerfugle og ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til 2019!

Men jeg er også helt nervøs over at sige det højt, for det er noget, jeg har arbejdet på SÅ længe, og det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse, men jeg kan jo ikke kunnet gøre det uden jer!!!

Derfor håber jeg virkelig også, at I vil komme til at kunne lide det. Jeg har ikke rigtig nogle billeder endnu, eller så meget jeg rent visuelt kan vise Jer. Men nu ved I endelig hvilket projekt jeg har gået og knoklet på så længe!

by Ditte Julie

Bageserien kommer til at bestå af mine yndlingsredskaber med de twist, som jeg har oplevet har manglet indtil nu. Serien kommer både til at bestå af bagegrej og råvarer, som gør bagningen derhjemme endnu federe. Jeg kan ikke uddybe yderligere om produkterne i bageserien, da vi stadig er i udviklingsfasen med enkelte ting. Fælles for alle produkterne i by DITTE JULIE er, at de kommer til at være i mine DNA-farver – det gammelrosa univers – som man jo kender mig bedst i.

Stelserien kommer til at bestå af serveringstallerkner/fade, som vil være 100% flade. Det har jeg prioriteret højt, fordi jeg ved, at når man står med en smuk kage, man har brugt tid og energi på at bage og pynte, er det bare super ærgerligt at sætte den over på en buet tallerken, som får midten af kagen til at falde helt sammen. Den flade tallerken gør det også muligt at skære kagen i et smukt snit, da man ikke skal kæmpe med en kant på tallerknen. Man kan selvfølgelig også bruge tallerknerne til andet end kage, fx aftensmaden, som serveringsfade, og de største kan også benyttes som dækkeserviet på bordet. Serien er produceret i høj kvalitet af stentøj, der er mat-glaseret i mine DNA-farver (i første lancering). I første omgang kommer de i tre toner af gammelrosa, som klæder vores bær og kager så smukt. Sammen med tallerknerne lancerer jeg også et krus og en skål i hver af de tre farver.

Som et ekstra twist har jeg valgt, at stellet har den multifunktion, at man kan sætte elementerne sammen, så der kan bygges et lagkagefad ud af en skål og en tallerken eller et krus og en tallerken. Dette er muligt, da bunden er udstyret med silikone. På denne måde kan man faktisk bygge lagkagefade i to højder.

ER DET IKKE FEDT !!?? 

Jeg kan på ingen måde skjule, at jeg selv er helt oppe og kører over det, og glæder mig helt hysterisk meget til I kan få fingerne i serien til foråret 2019.

Hvornår kommer det hele og hvor henne

Lige nu kan jeg ikke sige mere end, at det lanceres til foråret 2019, og jeg lover Jer at I kommer med på den sidste del af projektet inden lancering. Herefter starter den “virkelige” rejse. Jeg er allerede iværksætter, men på en eller anden måde føler jeg, at jeg først “rigtigt” bliver det nu.

Jeg har skabt en hel serie i mine DNA farver. Det er jeg dybt beæret og taknemmelig over! Endnu en af mine drømme går i opfyldelse. Jeg kunne flyve af glæde.

Jeg må indrømme at jeg er stolt af mig selv. Intet kommer flyvende af sig selv, selvom det godt kan se sådan ud nogle gange. Men det er benhårdt arbejde! Shit altså. Jeg er så GLAD.

Glæder mig til at kunne tage Jer med ombord i mine tanker, og alt det spændende der skal ske i hele min serie by DITTE JULIE. Nu er det ude og jeg glæder mig helt ustyrligt til at høre, hvad I tænker??

Intet uden Jer!

 

by Ditte Julie DNA farver

by Ditte Julie