Chiagrød med vanilje og frugt
12. marts 2017

Chiagrød med vanilje og frugt

2 personer

Ingredienser

CHIAGRØD 

3 spsk chiafrø
2 dl mandelmælk
1/2 tsk vaniljepulver
1 kvsp stødt ingefær (kan undlades, men det er virkelig godt!)
1-2 spsk skyr, nuetral

Fremgangsmåde Udskriv

1
CHIAGRØD 

Kom chiafrø, mandelmælk, vaniljepulver og ingefær op i en skål eller glas med låg. Rør det sammen og stil det på køl natten over. Om morgen røres det sammen med skyr. Server det med lidt frugt, nødder eller revet chokolade – det du lige har.

Chiagrød med vanilje og frugt

Jeg har lavet en nem og simpel chiagrød med vanilje og frugt. Jeg synes virkelig chiagrød kan noget, men hold op det er lidt sjovt at spise! Men det er sundt, mættende og fyldt med proteiner. Jeg havde sådan en søndag, hvor jeg ikke har fået meget søvn i nat og alle mand i samme seng – shit jeg var træt imorges. Jeg forkælede mig selv med lidt ekstra sund og god morgenmad, jeg TRÆNGTE sådan til noget energi! 🙂

Jeg havde sat min chiagrød på køl natten over.

God morgenmad, eftermiddagssnack eller til din brunch.

chiagrød_Ditte_Julie

GemGem

GemGem