Chiagrød med sukkerfri æble marmelade med CAKE FACTOR (mit kagekrydderi)
20. september 2017

Chiagrød med sukkerfri æble marmelade med CAKE FACTOR (mit kagekrydderi)

Glutenfri
Sukkerfri
1 portion

Ingredienser

Chiagrød

2 spsk økologiske chiafrø
1,5 dl sojamælk med vanilje
1-2 spsk skyr, nuetral eller vaniljeskyr

SUKKERFRI ÆBLE MARMELADE

2 store danske æbler
1/2 god vaniljestang
2-3 spsk kokossukker
1/2 tsk CAKE FACTOR
1 lille citron, saften heraf

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chiagrød

Kom chiafrø og sojamælk op i en skål eller glas med låg. Pisk det sammen (gør det nogle gange) og stil det på køl natten over. Om morgen røres det sammen med skyr.

2
SUKKERFRI ÆBLE MARMELADE

Skærld æblerne og skær dem ud i små stykker. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud, og bland lidt af kornene med sukkeret. Kom æblestykker, vanilje, den tomme vaniljestang, kokossukker, CAKE FACTOR og citronsaft op i en gryde. Bring det i kog i en gryde under låg. Lad det simre i 10 minutter. Tag gryden af varmen og hæld marmeladen (grov marmelade) på glas.

Server grøden med lidt æble marmelade og nødder.

God morgenmad, eftermiddagssnack eller til din brunch: Chiagrød med sukkerfri marmelade

Jeg har denne gang lavet chiagrød med sukkerfri marmelade. Chiagrød, chiagrød og atter chiagrød!! Ja, jeg kan ikke få nok af den lille proteinrige grød! Måden den kan varieres på, toppes på og laves spændende på, gør jeg ikke kan blive træt af chiagrød!

Jeg må heller sande at efteråret er over os og sommeren har været her, ej fysisk, men kalenderen siger desværre noget andet. Men efterår betyder danske æbler, og de klæder virkelig mit kagekrydderi, CAKE FACTOR! Jeg har defor lavet en chiagrød med æble marmelade med CAKE FACTOR.

Grundet til jeg har kastet mig ud i en sukkerfri æble marmelade, er fordi jeg fortsætter min kost (kostprogram) efter 10 uger med den kære Gustav. Jeg har lavet min æble marmelade med kokossukker, vanilje, citron og CAKE FACTOR.

GemGem

GemGem