Chokoladebrud // tøm skuffer og skabe efter julen
24. december 2017

Chokoladebrud // tøm skuffer og skabe efter julen

Glutenfri

Ingredienser

Hvid chokoladebrud

100 g god hvid chokolade
rosafarvede chokoladekugler
lidt solbærstøv
sølvstøv

Mørk chokoladebrud

100 g god mørk chokolade
20 g mørk chokolade (krymmel)
bronzestøv
bronze chokoladekugler
rød skovsyrer

Mælkechokoladebrud

100 g god mælkechokolade
frysetørrede havtorn
hakkede mandler
guldstøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
Hvid chokoladebrud

Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt solbærstøv eller rosastøv. Dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt rosafarvet chokoladekugler.

2
Mørk chokoladebrud

Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt bronzestøv, og dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Hak eller blend de 20 g chokoladen og kom det i en pose sammen med bronzestøv. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt bronzefarvet chokoladekrymmel, bronzefarvet chokoladekugler og rød skovsyrer.

3
Mælkechokoladebrud

Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt guldstøv. Dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt frysetørrede havtorn, hakkede mandler og lidt guldstøv.

Chokoladebrud

Være kreativ og lav lækre chokoladebrud. Det perfekte at lave når man har brug for få ryddet ud i skabe og skufferne.

Mangler du at lave det sidste konfekt lige inden juleaften, eller til juledagene, så er disse brud et virkelig godt bud på en hurtig løsning. Men en virkelig fin og smuk løsning. Jeg er pjattet med chokoladebrud! Få tømt ud i skabe og skuffer på en smuk måde.

Du kan hver søndag i advent vinde lækre præmiere på Mieles facebookside – op derind og deltage i deres store adventskonkurrence.

Opskriften er udviklet til Miele

Special moment chokoladepynt chokoladebrud

TILBUD PÅ CHOKOLADEKUGLER

De chokoladekugler jeg har anvendt i mine chokoladebrud er fra Special Moment. Det er nemlig ikke sukkerkugler, men små fine chokoladekugler, som før det lidt mere lækkert at få i bunden end en hård sukkerkugler (hvis du spørger mig). Lige nu har jeg en rabatkode til Special Moment. 3 poser for kun kr. 150,- – brug rabatkoden “ditte”. Jeg siger det bare, jeg har shoppet en masse sølv hjem til mine nytårskreationer.

Special moment chokoladepynt

chokoladepynt chokoladebrud

skaermbillede-2017-12-24-kl-07-58-54skaermbillede-2017-12-24-kl-07-56-53

GemGem