Bagenørden er glad ….
17. december 2017

Bagenørden er glad ….

Sukkerkugler, sukkerkrymmel og sukkerperle det er smukt, men smager knap så godt! Børn elsker det, men jeg kender virkelig ikke mange voksne, som synes det er lækkert. Får helt ondt i tænderne ved tanken om, hvor ondt det gør, når man spiser et lækkert stykke kage, muffin, konfekt eller andet og tænderne i en sukkerperle eller generelt sukkerkrymmel.

Derfor er min begejstring også ekstra stor, for de her nye chokoladepynt som er chokoladekugler/perler fra Special Moment. De er smukke og ligner nærmest sukkerkugler, men er i virkeligheden lækker chokolade. Hvilket gør de ikke kun ser pæne ud, men også smager helt fantastisk godt. Jeg er fan!

Det ultimative kagepynt – chokoladepynt!?! 

Jeg vil meget gerne slå et slag for Special Moment! Jeg har har chokoladekuglerne siden slut oktober, og har kunne teste dem en del. Ikke fordi der som sådan er noget at teste, men det har været en sand fornøjelse at servere kage, konfekt, småkager eller andet bagværk med lækkert og smagfuldt pynt. Alle bliver så overrasket, fordi alle forventer en grim stenhård sukkerkugle, men istedet får de en lækker chokoladekugle.

Udvalget er stort! Nærmest alle farver kan fås og kugler/perlerne fås i tre størrelser, hvor af den største kugle indeholder kiks, så ikke den vejer for meget eller bliver for tung i smagen. Til alle os bageglade og pynteglade bagenørder, så synes jeg PYNTEN er kommet, og jeg synes virkelig Speciel Moment har ramt noget godt!

Skal du give en sød gave et en alt for bageglad-person, så har jeg her budet – chokoladekugler fra Speciel Moment.

RABATKODE

Brug rabatkoden “ditte”, og få 3 poser til KUN 150,- kr. (Dette er et affiliatelink)

Chokoladepynten shopper i hos Special Moment.

Jeg er allerede gået i gang med at lege med konfekt til jul og nytårskagen/dessert er også ved at være gennemtænkt, og der skal rigeligt med sølvkugler på 😉

Blot et godt bagetip herfra og min helt ærlige anbefaling, for jeg er KÆMPE fan af de her chokoladekugler.

Glædelig 3. søndag i advent – weehuuu kun en uge til jul – wow december du går ALTID for hurtigt!

GemGem