5. juli 2017
Citrondessert med pistaciecreme og hindbær // KAGEMAGI
Ca 4 glas
Opskrifter
Citrondessert med pistaciecreme og hindbær
Inspireret af Min Pistaciedrøm fra Den store bagedyst 2015, afsnit 1.
Pistaciemazarinbund ( 1/2 portion)
Side 162 i bogen
Pistaciecreme (pistaciemousse i bogen - 1/2 portion og undlad husblas)
Side 162 i bogen
Citronfromage ( 1/2 portion)
Side 164 i bogen
I øvrigt
friske hindbær (ca. 3 i hvert glas)
lidt økologisk citronskal
spiselige blomster
lidt finthakket pistacienødder
Citrondesserter
Så blev det onsdag og et nyt afsnit af KAGEMAGI bliver skudt igang! Vi skal i sidste afsnit lave Citrondesserter med pistaciecreme og hindbær. Citrondesserterne indeholder en svampet pistaciemazarinbund med pistaciecreme og en frisk citronfromage. Denne lækkerhed er inspireret af min (Dittes) Pistaciedrøm fra min sæson, program 1.
Vi har udvalgt en række af vores favoritter fra Den store bagedyst, som vi hver især har medvirket i. Vi glæder os til at inspirere dig. De kager vi tryller frem igennem sæsonen tager udgangspunkt i opskrifter fra vores bog, KAGEMAGI.
Anvend rabatkoden KAGE200 for at få bogen til tilbudspris 200kr – tilbuddet gælder t.o.m. 19/7 2017 – bestil bogen her: https://annemette-voss.myshopify.com/
Kagemagi (bogen) er ikke kun 40 gode opskrifter, men alle elementer er lavet sådan, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det vil vi illustrere igennem denne sæson.
Samling: Tilbered bunden, som anvist i bogen, dog bag bunden i en form 22 x 28 cm i 10-15 minutter (følg med i videoen). Tilbered pistaciecremen efter anvisningen i bogen, dog undlad husblas. Udstik 8 bunde (ca. 3 cm i diameter) af den store pistaciebund. Lav små sandwich bestående af to pistaciebunde lagt sammen med lidt pistaciecreme.
Placer en pistacie “sandwich” i bunden af 4 glas, og hæld citronfromagen på sprøjtepose og fyld fromage omkring den lille kage. (sandwich). Stil desserterne på køl i 1 time, og pynt dem af med friske hindbær, revet citronskal, pistacienødder og spiselige blomster.