Citronsmåkager
31. juli 2015

Citronsmåkager

Ingredienser

Citronsmåkager

1 vaniljestang
125 g flormelis
1 stor økologisk citron, skallen heraf
300 g kage hvedemel
225 g smør
2 nip flagesalt

Fremgangsmåde Udskriv

1
Citronsmåkager

Bland vaniljekorn med lidt flormelis for at skille vaniljekornene ad. Kom flormelis, vaniljesukkeret og mel i en skål. Smuldr smør heri til det ligner brødkrummer. Tilsæt citronskal og salt. Tryk dejen flad og kom den i en frysepose. Læg posen på køl i ca. 1 time eller til den skal bruges.

Udrul dejen i 2-3 mm tykkelse og brug en udstikker til at udstikke småkager. Bag småkagerne ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter.

Citronsmåkager med salt

Disse citronsmåkager er super lækker, sprøde og har en fantastisk eftersmag af citron og salt. En god værtindegave 😉

IMG_0514