31. juli 2015
Citronsmåkager
Ingredienser
Citronsmåkager
1 vaniljestang
125 g flormelis
1 stor økologisk citron, skallen heraf
300 g kage hvedemel
225 g smør
2 nip flagesalt
Fremgangsmåde Udskriv
1
Citronsmåkager
Bland vaniljekorn med lidt flormelis for at skille vaniljekornene ad. Kom flormelis, vaniljesukkeret og mel i en skål. Smuldr smør heri til det ligner brødkrummer. Tilsæt citronskal og salt. Tryk dejen flad og kom den i en frysepose. Læg posen på køl i ca. 1 time eller til den skal bruges.
Udrul dejen i 2-3 mm tykkelse og brug en udstikker til at udstikke småkager. Bag småkagerne ved 200 grader varmluft i 10-15 minutter.
Citronsmåkager med salt
Disse citronsmåkager er super lækker, sprøde og har en fantastisk eftersmag af citron og salt. En god værtindegave 😉