Dagbog og tanker bag program 2
17. september 2015

Dagbog og tanker bag program 2

minnie_mouse_cake1

Dagbog – program 2

Prøver igen at give jer det bedste indblik i min verden gennem min dagbog, på trods af, at jeg på ingen måde er god til at skrive (så det er sjovt og spændende at læse), men vil gøre mit bedste! 😉

Efter jeg kom hjem fra program 1, var jeg fyldt op med stolthed og glæde samt en kæmpe lettelse over, at jeg ret faktisk OVERLEVEDE programmet – og så endda med 2 sejre i bagagen! Men det var også så underligt, at jeg ikke kunne dele min gælde med nogen eftersom programmet først blev vist i TV længe efter optagelserne fandt sted. Så underligt! Men jeg måtte også sande, at niveauet er virkelig højt og vi alle kommer med noget spændende og interessant. Derfor følte jeg, at jeg skulle komme op med noget “endnu vildere” end det jeg lige havde præsteret, trods jeg har et tema og en opgave at holde mig indenfor.

Jeg havde besluttet inden vi gik i gang med optagelserne, at jeg kun ville handle mine varer ind i Netto, Fakta og andre discountbutikker, for derfor at gøre det muligt for folk der så programmerne, også kunne være med budgetmæssigt. Netto ligger lige om hjørnet fra hvor jeg bor, så der handler jeg faktisk oftest. På den måde er det dejligt nemt at handle ind, når man lige pludselig får lyst til at bage 🙂 Mit udstyr og andre småting handles dog oftest på nettet på diverse bagesider, da det kan være svært at finde i supermarkeder.

Jeg gør altid meget ud af, at forberede mig bedst muligt – og her har jeg nogle ting, som jeg SKAL gøre og ting, som giver mening for mig. Tror lidt vi alle havde nogle ting vi gjorde :)!
Jeg tegnede altid mine ideer før de blev til virkelig oppe i køkkenet, skrev meget detaljeret ned, hvad jeg skulle bruge, lavede tidplan for mine processer. Når mit tema var valgt, skulle der finde noget tøj som måske kunne passe – men mest af alt skulle jeg føle mig tilpas i det også selvom nogle havde ønsker om vi havde farver på :D. Jeg har simpelthen sådan dygtigt veninde, som laver de fineste negle mv. Jeg ELSKEDE at besøge hende dagen inden jeg dragede  til Jylland. Vi tøsehyggede og jeg fik lavet fine negle til programmet – skylder hende en STORT tak <3!! Så må bare lige sige – besøg Hos Tina, hvis du skal have lavet negle 🙂
Negle_hostina negle_hostina
Temaet til dette program var fødselsdag, og jeg ELSKER selv at have fødselsdag og forkæle andre på deres dag. Så jeg var vanvittigt begejstret over temaet da det blev afsløret! Jeg var ikke i tvivl om, at min bagedyst-fødselsdag skulle dedikeres til min datter Karla eftersom hun bliver 2 år til november. Jeg ønskede virkelig at lave en fødselsdagskage hvor man både kunne genkende min stil og samtidig ose børnefødselsdagen. Det synes jeg lykkedes rigtigt godt, hvis du spørger mig 😉 Mettes søde ord gjorde mig SÅ lykkelig og det betyder så ufattelig meget, at alle de ideer og tanker man har gjort sig hjemmefra falder i  dommernes smag.
theboller theboller_fødselsdag
Ditte_julie_jensen hemmeligeudfordring
Mine theboller ville jeg selv elske at få serveret lune på sengen en fødselsdagsmorgen. Jeg prøvede på bedste vis at løfte og pynte mine theboller – hvilket altså er svært! For en thebolle er jo bare en thebolle.. Griner!! 🙂 Men selve mesterværket havde jeg sådan glædet mig til at vise dommerne. Så jeg krydsede alt for, at der ikke ville gå noget galt og at alt ville gå, som da jeg øvede det derhjemme. (Der er lagt mange timer og kræfter i øvning hjemmefra 😉 ) Jeg er ikke den store fan af fondant, men jeg må indrømme, at det kan noget som marcipan ikke kan – særligt i netop denne kage. Smagen af fondant er bestemt ikke mig, men den måde man kan lege med det og give sin kage et klart udtryk – det er lidt sjovt. Efter min mening må fondanten ikke overtage kagen, så jeg skulle finde en middelvej.
minnie_mouse_cake1 minnie_mouse_cake2
minnie_mouse_cake3 minnie_mouse_cake4
Vi havde også fået til opgave at skulle pynte/dække op til en fødselsdag på en 50 x 50 cm. plade hvor kagen skulle stå midt på. Mit tema skulle man på ingen måde være i tvivl om – hvilket ingen forhåbentlig heller var 😀 Alt det pynt man kan få til Minnie Mouse er meget disney-agtigt, og jeg måtte derfor bestille en del hjem fra Sverige, Norge og købte resten i Panduro hobby. Jeg har selv klippet, foldet, samlet og leget for at skabe mit helt eget Minnie Mouse-tema. Jeg er ikke i tvivl om, at min datter skal have en Minnie Mouse-fest på hendes fødselsdag til november – jeg er blevet helt forelsket sløjferne og prikkerne – ja bare hele det lyserøde univers, om som Mette selv sagde “Nyd det, for det vare kort” 🙂

minnie_mouse_cake5

Jeg føler virkelig, at program 2 gik godt og jeg var ubeskriveligt lettet over, at jeg så skulle hjem og forberede mig til endnu et program. Jeg var helt vild med at være i teltet, være sammen med de andre deltager og hele holdet bag Bagedysten. Det var virkelig som at være i to verdener hele tiden fordi ingen måtte vide hvad jeg gik og lavede. Det var hårdt – virkelig hårdt! – men alting blev glemt så snart vi kom tilbage i teltet og gik igang med nyt bagværk.

Jeg håber i vil se med næste onsdag til mormor-tema 🙂 !!! WEHUUUUU

Opskrifter på mine theboller finder her og opskrifter på min Minnie Mouse Kage finder her.

venner_program2 venner
Søde dejlige mennesker !!
Dagbog og tanker fra program 2.

GemGem