Den perfekte moussekant omkring en kage – støbning af moussekant
21. april 2017

Den perfekte moussekant omkring en kage – støbning af moussekant

Den skarpe smukke moussekant omkring en kage, er virkelig et smuk udtryk, også er det en fantastisk måde at lege med moussen på, så din kage kan gemme på en overraskelse indeni.

Det kaldes også en mousserand. Denne lille rand på 1-2 cm mousse omkring din kage, er slet ikke svær at lave. Det kræver en smule tålmodighed og omhyggelighed. Det er nemlig vigtigt du kæler lidt for detaljen. Når kagen er støbt og moussen har sat sig, og kagen skal befries fra formen og kageplast – kageplast er et must, for at lave den flotte moussekant og ikke mindst for at få den skarp – er det vigtigt du anvender en skarp kniv til at glatte kanten efter. Kniven kan med fordel være varm, og skal hele tiden tørres af, så du ikke køre mousse rund.

Opskriften på denne mousselagkage med brombærmousse og moussebomber finder du i min nye E-BOG. Du kan downloade hele E-bogen her. E-bogen er opbygget af 1 kage, 5 varianter – til alle sommerens fester. Se alle billederne på E-bogen her.

Jeg har i denne video prøvet at guide dig – massere af FIF og TIPS til den perfekte moussekant/mousserand:

moussekage_mousse_ditte_julie