Der kreeres julebog – men med hvem?
26. april 2018

Der kreeres julebog – men med hvem?

Fuld i gang med julebog…

Så er jeg simpelthen i fuld gang med jul og julebog…. Det er helt underligt når vi dårligt har haft forår i Danmark endnu. Men ikke desto mindre er jeg i fuld gang med nougat, marcipan, chokolade og en masse andre julegodter.

Faktisk er det ret hyggeligt! Jeg elsker julen, så det gør ikke så meget at jeg er startet lige tidligt 🙂 Men hvis julen skal planlægges og skydes, så er det allerede nu. På en eller anden måde føles det lidt vanvittigt, at man tænker og arbejder med jul i foråret/sommeren og taler påske i efteråret/vinteren.

Det tager tid at lave en bog! Denne gang er jeg taget med på et projekt. Det er altså ikke en julebog jeg selv udgiver, men jeg leverer alle opskrifterne til bogen. Det er en vaskeægte klassiker og bogen fås hvert år, men som oftest med forskellige fotografer, stylister, og forfattere. I år har jeg fået den store ære, at få lov at være med ombord på holdet.

…..Og hvem er det så for?

Jo – jeg skal lave Bo Bedres julebog 2018.

Denne julebog har man kunnet få siden …. Ja, jeg ved faktisk ikke hvor langt vi skal tilbage. Mener det er 1970’erne. Men er faktisk i tvivl. Jeg er vanvittig stolt og glad over, at mit navn skal med i 2018 udgaven! Jeg skal levere lidt over 15 juleopskrifter til bogen, og du kan godt glæde dig. Det bliver så godt.

Men når fotografen mener jeg har for mange vinduer i huset, så må man stille sig op som spøgelse og agere skærm 😀

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem