Event med Finax – vores samarbejde
3. oktober 2023

Event med Finax – vores samarbejde

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.15.58Bedre set end aldrig. Men for små 14 dage siden, var jeg til et skønt event med Finax, som jeg har et tæt samarbejde med! Jeg nyder virkelig at arbejde sammen med Finax på den måde vi gør det. Jeg kan virkelig være mig selv og jeg kan tænke kreativt, men hele tiden skal jeg tænke på Finax’s univers, deres bruger mv., hvilket faktisk udfordrer mig på den fede måde!

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.17.07 Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.08.09

Men tilbage til eventet, så var det et bageevent, hvor vi skulle lære en masse fra en af Finax’s bedste bagere! Erik er en stjerne til det han laver og ikke mindst mega passioneret – elsker det! Nogle ting, var også sort snak og meget kompliceret – men hey – var der for at lære lidt mere. Fik lidt fif med hjem til brødbagning, også skulle vi lave snurrer, hvilket på ingen måde var nyt stof for mig 😀 Så jeg var på hjemmebane og hyggede mig. Har faktisk udviklet en del snurrer-opskrifter også for Finax.

Jeg har bl.a. lavet snurrer med æble og chokolade, snurrer med tranebær, mandler og hvid chokolade og snurrer med marcipan, hvid chokolade og æble.

Ej, I skal da lige høre det bedste! Jeg har som bekendt ikke sovet så meget den sidste tid, og jeg læser ikke invitationen godt nok igennem, og triller afsted i god tid – kommer ind til Lahme, og får af vide at det ikke holdes her, men et andet sted. FEDT!!! Der hvor eventet holdes er gud hjælpe mig nærmest i min baghave – nemlig på Amager. Men da jeg er kørt helt ind til Østerbro, er trafikken helt til hest, og jeg ender med at komme 35 min for sent – pinligt… Det ligner slet ikke mig, at være så utjekket, men der sker virkelig noget, når ikke man får søvn 🙁 GISP !! hihi…..

Sådan et hygget event med en masse skønne mennesker/bloggere. Jeg nyder virkelig at møde en masse søde mennesker! Helt igennem skøn aften, som faktisk bød på lidt ekstra 😉

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.16.26

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.07.57

Til ekstra info, kan jeg fortælle, at Finax og jeg har planlagt en masse spændende ting og sager til jer.. Jeg kan bare sig – glæd jer til resten af 2017 – mange spændende projekter i vente 🙂

Skærmbillede 2017-04-10 kl. 21.07.35

GemGem