Feminin festlagkage med kokos, kirsebær og hindbær
8. marts 2017

Feminin festlagkage med kokos, kirsebær og hindbær

Ca. 12 personer

Opskrift

Kokosbunde (3 stk.)

Side 107 fra bogen

Portvinskirsebær kompot

Side 142 fra bogen

Hindbærmousse

Side 224 fra bogen – lav dobbelt portion

Kokosfrosting

Side 107 – Reduceret kokosmælk
Side 108 – frosting

I øvrigt

2 spsk kokosmel
1 tsk hindbærstøv
lidt kokosflager
5-10 friske hindbær
spiselige blomster

Opbygning

Lav bundene som beskrevet i opskriften, portvinskirsebær laves som beskrevet i opskriften. Smør portvinskirsebær ud over den nederste bund. Lav dobbelt portion af hindbærmoussen. Fordel halvdelen af moussen udover bunden med portvinskirsebær og placer en bund mere og fordel resten af moussen herpå. Afslut med den sidste bund og giv den et let pres, så kagen samles. Stil kagen på frost (føl fremgangsmåden som på side 107/108). Lav frostning som beskrevet i bogen og smør kagen op.

Bland kokosmel og hindbærstøv, og drys på kagen (brug billedet som inspiration), pynt af med kokosflager, hindbær og friske blomster.

Kagemagi

KAGEMAGI is back !!! 🙂 Så ruller en ny sæson af Kagemagi over vores youtube skærm. De næste 4 onsdage kl. 15.00 vil vi inspirere dig til at kreere dine egne festkager/desserter til forårs mange fester – dåb, komfirmation, bryllup, reception eller bare sammenkomsten i det gode vejr. Vi glæder os til at inspirere dig. De kager vi tryller frem igennem sæsonen er inspiration udfra vores bog, KAGEMAGI, som fra idag og 4 uger frem kan købes til KUN 200,- kr. inkl. forsendelse og en sød hilsen fra os! For at opnå tilbuddet skal man blot indtaste rabatkoden KAGE200 i feltet discount ved udtjekning i Annemettes webshop. Følg linket her. Rabatkoden er allerede aktiv og kører frem til 5. april 2017.

Kagemagi (bogen) er ikke kun 40 gode opskrifter, men alle elementer er lavet sådan, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det vil vi illustrere igennem denne sæson.

Skærmbillede 2017-03-08 kl. 16.40.24