Fødselsdagsinspiration med FINAX – den sjove og nemme løsning
11. juni 2017

Fødselsdagsinspiration med FINAX – den sjove og nemme løsning

Fødselsdagsinspiration med Finax

I dag skal FINAX og jeg holde et vaske ægte fødselsdagsevent for en masse skønne bloggere og deres børn. Jeg skal være værtinde og inspirere til det perfekte fødselsdagsbord med FINAX’s nye økologiske produkt, “fødselsdagsboller”, som ikke kun er fødselsdagsboller. Dagen vil blive fyldt med fødselsdagsinspiration.

For mig er det uperfekte ofte det perfekte, vi bestemmer nemlig selv, hvad der er det perfekte! Et fødselsdagsbord i børnehøjde, skal rumme alle deres barnlige sider, leg, sjov og hygge!

Sponsoreret af FINAX

Fødselsdag_med_finax_ditte_julieSkærmbillede 2017-06-07 kl. 15.43.21 Fødselsdag_med_finax_ditte_julie

FINAX har skabt et helt printervenligt univers, så du kan skabe den sjoveste, hyggeligste og også lidt hurtige fødselsdag. Jeg synes det er genialt. Vi har alle travlt, og løber rundt for at skabe de rigtige rammer, og på få klik har du det hele – også kan du endda sætte dit eget personlige præg!

Det skal lige siges, jeg ikke kendte til deres nye koncept, så det på en fotodag sammen, og sagde med det samme – det må jeg simpelthen dele med jer læsere – det skal I se!!! Blot så I ikke tro FINAX kommer ordene i munden på mig – sådan er det ikk!

Fødselsdag_med_finax_ditte_julie Fødselsdag_med_finax_ditte_julie Fødselsdag_med_finax_ditte_julie

I kan downloade hele fødselsdagsserien på FINAX’s hjemmeside – kom direkte dertil her.

Fødselsdag_med_finax_ditte_julie

Måske jeg skulle printe dette til min egen fødselsdag lige om lidt? Eller i hvert fald min datters fødselsdag 🙂

Hele dette univers, skal jeg være værtinde for idag. Glæder mig til at fortælle om vores dag! …..fortsættes 😉

GemGem