Første bagekursus gennemført – succes?
22. januar 2017

Første bagekursus gennemført – succes?

Igår stod den i Mieles og bagningstegn. Jeg fik skudt gang i mine mange bagekurser ude hos Miele i deres skønne showroom. Sikke en dag! Jeg tør godt at indrømme jeg var en smule nervøs. Jeg anede ikke hvilke mennesker det ville dukke op, hvad de kunne, og hvad de forventede af mig.

Jeg havde på bedstevis prøvet at strikke et program sammen, udfra nogle af de meste stillede spørgsmål her på bloggen og på de sociale medier (ja, jeg bruger faktisk alle jeres spørgsmål til noget) 🙂 ! Vi skulle derfor igennem:

  • Mørdej
  • Vaniljecreme/konditorcreme
  • marzarinmasse
  • chokolade ganache
  • moussebomber – den perfekte konsisten på moussen
  • også hele samlingen af en tærte med mange elementer

Alle 14 mand idag virkede meget glade og gik med ordene “meget brugbart”, “dejligt kursus”, “gode emner”, “virkelig gode tips undervejes” mv. JEG ER GLAD!!!! Og jeg gør det hele igen lige om lidt. Har du ikke fået tilmeldt dig endnu, skal du være hurtig! Tilmelding dig her.

Må jeg bare sige TAK til I skønne mennesker, som var forbi mig og Miele igår! Her er en masse stemningsbilleder fra dagen igår.

Indlægget er ikke reklame, men en del af mit ambassadørskab med Miele.

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.06.44

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.25

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.36 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.51   Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.44 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.50   Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.00 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.09