Formland med Thuesen Jensen // signerering i Jylland
20. august 2017

Formland med Thuesen Jensen // signerering i Jylland

Fredag morgen fløj jeg til Jylland, da jeg skulle med Thuesen Jensen på Formland og være demonstratør. Vi skulle sammen vise den nye KitchenAid Mini og den nye minihakker fra KitchenAid.

Det var første år jeg besøgte Formland, og det er bestemt ikke sidste gang! Thuesen Jensen havde lavet den smukkeste stand – virkelig fin! Da vores samarbejde stadig er ret nyt, er der virkelig mange mennesker i Thuesen Jensen, som jeg endnu ikke har hilst på, men det fik jeg muligheden for i fredags, hvilket var super fedt!

Officielt er er jeg TJ’s blogger og opskriftudvikler, men vi laver mange flere ting sammen, idet vi er ved at lave en bog sammen, vi er ved at udvikle koncepter til events, udvikler større kampagner, m.fl.

Bl.a. har jeg lige lavet Pillivuyts julekatalog – vi laver mange ting sammen, hvilket er vildt spændende!

På messen kreerede jeg hundredevis af julecookies, en opskrifter som jeg også har udviklet til Pillivuyt, som I nok skal få glæde af senere. Men gang i køkkenet var der, og jeg fik drukket en del kaffe, men smilet var højt.

Besøg til Jylland // Signering i Salling

Men noget meget lækkert kom i stand !!! Særligt til alle jer jyder. Jeg kommer nemlig og besøger Salling i Aarhus og Aalborg med mine bøger og lidt kagehygge medio september. Nærmere info følgere, men I kan godt glæde jer, det bliver monster hyggeligt!

GemGem