Forudbestil min nye bog, TID TIL KAGE
3. august 2017

Forudbestil min nye bog, TID TIL KAGE

Weehuuuu…. Så er der KUN 14 dage til min bog udkommer – TID TIL KAGE (som min bog hedder). Den kommer på gaden den 17. august 2017, og jeg glæder mig helt vildt. Men du kan fra i dag forudbestille min bog TIL KAGE.

Når du forudbestiller TID TIL KAGE, vil jeg naturligvis signere bogen og skriver også gerne en hilsen eller lykønskning, hvis bogen skal gives i gave. Da bogen først kommer på gaden den 17. august, kan jeg ikke sende bøgerne før, men du får nu muligheden for at være en af de første, men også at den sendes i signeret udgave fra mig 🙂

Det kan ikke beskrives med ord, hvor meget jeg har glædet mig til denne dag!!! Til I derude skulle se flere måneders arbejde, næsten år. Jeg startede på denne bog i februar 2016 – og blev færdig med den i foråret 2017. Grunden hertil er enkel – bogen handler om tiden og vores dejlige sæsoner. Jeg har derfor bagt sammen med vores årstider, for at skabe en mere troværdig bog indenfor sin tid og sæson.

Læs også (og se en masse billeder fra bogen) Sneak peak på TID TIL KAGE

Forudbestil TID TIL KAGE her

(Hvis bogen ikke er til dig selv, eller der skal skrives noget særligt i bogen, så husk at udfylde “bemærknings feltet”).

Når I nu får bogen og begynder at bage, vil I så ikke bruge #tidtilkage #tidtilkagedittejulie #dittejuliejensen – Så jeg kan følge med og se bogen blive til virkelighed – så bliver jeg så glad 🙂 (Min lille papirbaby).

Stort kram herfra !!

 

GemGem