FRIE FRISTELSER II – min nyeste papirbaby (helt glutenfri!)
4. januar 2022

FRIE FRISTELSER II – min nyeste papirbaby (helt glutenfri!)

D. 1/1 udgav jeg min nyeste fysiske bog – FRIE FRISTELSER II. Frie Fristelser II er efterfølgeren til min første glutenfri bog Frie Fristelser I, som jeg udgav i 2018. Allerede dengang var efterspørgslen på opskrifter uden raffineret sukker og gluten stigende. Den er ikke blevet mindre – tværtimod – og derfor har jeg altså nu lavet Frie Fristelser II. Bogen er altså derfor til dig som vil nyde søde sager helt uden raffineret sukker og gluten. Ligesom første bog af Frie Fristelser er denne bog lavet med kærlighed til kager og søde sager og ikke med kærlighed til sundhed som sådan. Det vil altså sige, at alle opskrifterne i denne bog ikke er lavet for at være sunde, men fordi de smager godt.

Jeg er vildt glad for det færdige resultat, og er så glad for at kunne dele det med jer – ENDELIG. Bogen er fyldt med 31 opskrifter på alt lige fra kage, tærte og desserter til bagværk, snacks og morgenbowler. Min mission er, at det ikke skal være kedeligt at spise hverken glutenfrit eller uden raffineret sukker!

Mine tanker omkring glutenfrit og sukkerfrit


Sundhed er et vidt begreb, som jeg ikke skal være herre over at definere for andre. For mig er sundhed gode vitaminer, gode råvarer, at lytte til sin krop, passe på sin krop og sind og at være i balance. Denne bog er udviklet helt uden gluten og helt uden raffineret sukker og derfor er bogen lavet til dig, som har taget et valg om at undgå disse. Det kan være et valg om, at undgå det 100% i din kost eller det kan være et valg om, at undgå det en gang imellem. Det ene valg er ikke mere rigtigt end det andet, og det ene valg gør ikke denne bog mere rigtig for den ene eller den anden. 

Bogen forhandles som altid her på min webshop og du kan selvfølgelig bestille en personlig signering med! Jeg håber, I vil tage godt imod min nyeste papirbaby.