Gåsebryst med lime og blåbær // NY sæson af KAGEMAGI
14. juni 2017

Gåsebryst med lime og blåbær // NY sæson af KAGEMAGI

6-8 personer

OPSKRIFT - Gåsebryst med lime og blåbær - inspireret af Annemettes Vejlekager fra Den store bagedyst 2013, afsnit 1.

Kagebund (evt 1/2 portion)

Side 138 i bogen

Blåbærmarmelade (evt. 1/2 portion)

Side 138 i bogen

Vaniljecreme

Side 144 i bogen

Marmoreret marcipan

(Tjek evt. Dittes youtube kanal for mere info)
eller anvend ca. 250 g ren rå marcipan
grøn og hvid pastafarve

I øvrigt

3-4 dl piskefløde (afhængigt af hvor meget du elsker flødeskum)
50 g smeltet hvid chokolade
spiselige blomster

Fremgangsmåde Udskriv

1
Samling

Tilbered bund, marmelade og vailjecreme efter anvisningen i bogen.

2
I øvrigt

Skær bundene til. Smør dem med marmelade. Læg blåbær på og sprøjt vaniljecremen henover. Pisk fløden til flødeskum og fordel det på toppen af kagen.

Lav marcipanovertrækket og placer det ovenpå flødeskummet. Tryk det fast og skær til. Dryp med striber af hvid smeltet chokolade. Dekorer med spiselige blomster.

Kagemagi – Gåsebryst med lime og blåbær

Weehuuu…. Så blev det onsdag den 14. .juni og en ny sæson af KAGEMAGI bliver skudt igang! Vi skal i første afsnit lave gåsebryst med lime og blåbær. Dette gåsebryst er inspireret af Annemettes Vejle Kager fra hendes sæson, program 1.

Vi har udvalgt en række af vores favoritter fra Den store bagedyst, som vi hver især har medvirket i. Vi glæder os til at inspirere dig. De kager vi tryller frem igennem sæsonen tager udgangspunkt i opskrifter fra vores bog, KAGEMAGI.

Anvend rabatkoden KAGE200 for at få bogen til tilbudspris 200kr – tilbuddet gælder t.o.m. 19/7 2017 – bestil bogen her: https://annemette-voss.myshopify.com/

Kagemagi (bogen) er ikke kun 40 gode opskrifter, men alle elementer er lavet sådan, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det vil vi illustrere igennem denne sæson.

Gåsebryst_Blåbær_lime_marmoreret_marcipan

Gåsebryst_Blåbær_lime_marmoreret_marcipan

GemGem