Greengate sommer katalog med min lille Karla – stolt mor
3. december 2018

Greengate sommer katalog med min lille Karla – stolt mor

Karla er en del af GreenGate og mit arbejde

Jeg er en virkelig stolt mor! Det er jeg jo altid, men lige for øjeblikket er jeg altså ekstrastolt. I weekenden landede GreenGates nyeste katalog SUMMER 2019. Av av av – mit hjerte smelter lidt over, hvor smukt det er.

Karla og jeg er nemlig modeller (igen) i det nyeste GreenGate katalog, der udkommer i dag. Det er vildt at se sit eget barn, som model i et stort katalog, der bliver sendt rundt i store dele af verden. Det får mit morhjerte til at banke ekstra hurtigt. Jeg var ikke til at skyde igennem af stolthed, da vi kiggede kataloget igennem.

Det er også lidt skræmmende, for hun er jo bare min lille pige. Tænk, at min Karla, som på daværende tidspunkt kun var 4 år gammel, skulle med på job hos Greengate. Jeg kender selvfølgelig og ved hvad hun formentlig kan klare og ikke klare, men det var stadig Karla, der skulle “levere varen”. Smile på de rigtige tidspunkter, modtage instrukser fra folk, hun kun har set gå gange før, og i det hele taget være “på” i en hel dag. Hvordan forklarer man lige en 4-årig, at et helt hold af stylister, fotografer osv. tager på job i dag for at tage billeder af DIG. Det gør man ikke… 😄

Det gik så fint, og hun var så dygtig. (Ja, det skal jeg jo sige 😉) Det var en fantastisk hyggelig dag, og resultaterne er også blevet SÅ fine, synes jeg. Karla synes også, at det er sjovt at se sig selv i et katalog. Så selvom vi er midt i al julehyggen, og det er gråt og koldt udenfor, giver jeg jer lige et skud af sommervarme, sødmefulde jordbær, solskin og feriestemning.

Reklame for GreenGate.

sommer katalog greengate

lemonade greengate

Karla elsker GreenGate…

Karla ELSKER at være med ude hos GreenGate (som udtaler GrinGæte). Hvis hun kunne bestemme, tog hun allerhelst med, hver gang jeg skulle til møde derude. Alle de, der har deres dagligdag derude, er hun helt vild med. Det er så familieagtigt, at være på besøg. Stedet og mennesker emmer af hygge og tryghed – det er noget helt særligt!

Jeg er helt enig med Karla. Det er en stemning, man ikke finder andre steder. Og det skinner også igennem i deres stel. Det emmer af nærvær, hygge, god tid og tryghed. Det passer derfor perfekt til en kop kaffe brygget med kærlighed til en, der fortjener det ekstra meget, en hjemmebagt kage serveret til familien en ferie-eftermiddag, eller en ekstra-lækker morgenmad i sommerhuset. Yndige, søde og hyggelige tekstiler og stel, jeg ville elske at dække spisebordet med i sommerhuset (man har da lov at drømme…)

Blot lidt kærlig stolthed fra en meget STOLT mor!

forside greengatekarla værelse