21. juni 2017
Grillet ferskner med mascarponecreme
4 personer
Ingredienser
Grillede ferskner med mascarponecreme
4 friske ferskner
1 vaniljestang
1/2 dl hyldeblomstsaft
1 spsk honning
1 økologisk citron, saften heraf
100 g mascarpone
1 dl piskefløde
1 tsk vaniljepulver
lidt hasselnøddeflager
Fremgangsmåde Udskriv
Grillede ferskner med mascarponecreme
Befri fersknerne fra sten og del dem i 4 både. Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Rør vaniljekorn, hyldeblomstsaft, honning og citron sammen i en skål. Kom ferskner og den tomme vaniljestang op i et Pillivuyt, Toulouse kvadratiske fad (22 cm x 22 cm) sammen med hyldeblomstvæden. Stil fadet på inddirekte varme på grillen og lad det stå i 40-45 minutter. Lad det køle en anelse.
Pisk mascarpone, fløde og vaniljepulver i en skål til en lækker creme. Anret 4 både ferskner, mascarponecreme og lidt hasselnødderflager i en skål.
Pillivuyt – grillede ferskner
Det er Sankt Hans aften og vi alle har mere eller mindre grillen fremme. Grillede ferskner med honning, hyldeblomst og mascarponecreme er en virkelig lækker dessert, som passer sig selv på grillen imens aftensmaden nydes helt stille. Efter maden er der dessert direkte fra grillen.
Pillivuyt, Toulouse kvadratiske fad tåler grill, og du kan lave dine grillede ferskner i fadet, dog på inddirekte varme og sørg for, at bunden er dækket med væde.
Husk du altid kan finde mange flere grillopskrifter hos Pillivuyt.
Sponsoreret af Pillivuyt