Grøn smoothiebowl // Morgenmad med KitchenAids nye blender
11. februar 2019

Grøn smoothiebowl // Morgenmad med KitchenAids nye blender

4 bowls

Ingredienser

SMOOTHIEBOWL

2 store håndfulde frisk spinat
1 håndfuld frisk mynte
3 tykke skiver frisk ananas
2 kiwi
1 banan
1 dl havremælk (eller din yndlingsdrik/mælk)
2 dl skyr, neutral

 

I øvrigt

Frisk ananas
Kiwi
Kokosflager
Frisk mynte

Fremgangsmåde Udskriv

1
SMOOTHIEBOWL

Rengør frugten og befri den fra skrællen. Skær den i mindre stykker, og hæld den i blenderen sammen med spinat. Hæld havremælk og skyr ned til frugten og blend til massen er helt fin og homogen.

Fordel smoothien i 4 skåle og pynt med frisk kiwi, ananas, kokosflager og lidt frisk mynte eller det du selv synes kunne være lækkert.

OBS denne bowle kan også blot være to gode smoothies – og ikke mindst gode at have med på farten.

Kitchen Aid

Det er februar, det er vinterferie (for nogle), det er koldt, og det er lidt “kedeligt” i vejret. Men her kommer jeg med godt bud på en lækker morgenmad eller eftermiddags skål i de lækreste forårsfarver. KitchenAid har lanceret en ny blender! Blender High Performance, 1,65 liter. Jeg nåede lige at teste blenderen af derhjemme, inden vi tog afsted på ferie, og jeg må indrømme: Jeg er fan!

Jeg har allerede KitchenAids Power Blender, som jeg er svært begejstret for. Og den nye blender er en videreudvikling af deres tidligere blender, også er den enda lidt billigere. Den er en anelse mindre, selvom motoren er ligeså effektiv, som den som den tidligere udgave. Faktisk så effektiv, at den kan svinge 22.000 omdrejninger i minuttet, som gør den også kan varme. Generelt er det vigtigt med en god blender, som gør sit arbejde til UG – og det gør den!

Reklame for KitchenAid

pillivuyt morgenmad smoothie

En god blender betyder alt

Start dagen med en skøn og frisk morgenmadsbowle. Den er sund, grøn og smager himmelsk ikke mindst. Smagen er nu en gang vigtigst – for det kan være nok så sundt, men hvis det ikke smager, så ryger det bare ikke ned. Ikke i min mave, i hvert fald.

Smoothiebowlen er propfyldt med sunde vitaminer. Den er  . Hvis smagen bliver for kras for dig med både kiwi og ananas, kan du sagtens udelade den ene frugt – enten kiwi eller ananas. Både ananas og kiwi indeholder proteinspaltende enzymer, som er med til at nedbryde maden i maven. Den proces starter allerede på tungen, og derfor kan man opleve, at det prikker eller stikker. Jeg kan godt spise denne portion, selvom jeg også får prikken på tungen, når jeg spiser for meget ananas eller kiwi. Jeg kan godt lide den sødme og friskhed, som kiwien og ananasen bidrager med. Det får nemlig smoothien til at smage mindre “grønt”.

Spinaten bidrager med jern, ananas og kiwi bidrager med c-vitamin, som booster vores immunforsvar. Bananer indeholder b-vitamin, kalium og magnesium, og skyr bidrager med protein og bidrager med god mæthedsfornemmelse.

Det er i sandhed en sundhedsbombe. En bid af sommer og sol, og dagen kan kun blive god med sådan et solstrejf i maven.

kitchenAid blender 2019

super god blender