17. september 2017
Hampefrø pandekager // sunde pandekager
Glutenfri
6 pandekager
Ingredienser
Pandekager
2 banan
2 æg, str. M/L
1 dl hampefrø
1 dl havregryn
1/2 tsk kardemomme
Fremgangsmåde Udskriv
Pandekager
Mos/blend det hele sammen og steg små pandekager på en pande i 1-2 minutter på hver side.
Hampefrø pandekager
I den store jagt på hele tiden at finde på lidt nyt og lækkert til vores morgenmad eller lidt sundere til madpakken, har jeg denne gang lavet hampefrø pandekager.
Det kan gøres helt enkelt (grundprincip) – er du glutenallergier kan du anvende glutenfri havregryn.
Hampefrø smager fantastisk og så er de rige på fiber og proteiner, win win! Men det jeg holder aller mest af ved hampefrø er deres smag af nødder. Herhjemme bruger vi hampefrø i mange ting, så som boller, rugbrød, snacks, på morgenmaden og nu i pandekagerne.
I må prøve dem – de er gode og mættende (ungerne spiste dem nærmest alle sammen).