Chokoladebrud med solbær
17. december 2016

Chokoladebrud med solbær

ca. 20-25 stk.

Ingredienser

Chokoladebrud med solbær

200 g hvid chokolade
frysetørrede solbær
Solbær støv (fra Mill & Mortar)
Guld støv (fra Mill & Mortar)

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladebrud med solbær

Smelt/temperer chokoladen i microovnen – må ikke overstige 29-30 grader. Hæld chokoladen ud i nogle små forme eller bare som små “klatter” på noget bagepapir. Pynt med solbær, solbær støv og guld støv. Lad dem stå en lille time og sætte sig. Også er der små chokoladebrud, som er fine og ensartet 🙂

De skal opbevares tørt og i en beholder.

Glædelig 17. december

Chokoladebrud med solbær. Chokoladebrud er en fantastisk nem ting af lave, som kan varieres på utallige måder, og pyntes med lige det du har i skabet. Det er jeg personlig meget fan af, noget der er nemt og enkelt, og ser fint ud.

chokoladebrud_med_solbær