17. december 2016
Chokoladebrud med solbær
ca. 20-25 stk.
Ingredienser
Chokoladebrud med solbær
200 g hvid chokolade
frysetørrede solbær
Solbær støv (fra Mill & Mortar)
Guld støv (fra Mill & Mortar)
Fremgangsmåde Udskriv
Chokoladebrud med solbær
Smelt/temperer chokoladen i microovnen – må ikke overstige 29-30 grader. Hæld chokoladen ud i nogle små forme eller bare som små “klatter” på noget bagepapir. Pynt med solbær, solbær støv og guld støv. Lad dem stå en lille time og sætte sig. Også er der små chokoladebrud, som er fine og ensartet 🙂
De skal opbevares tørt og i en beholder.
Glædelig 17. december
Chokoladebrud med solbær. Chokoladebrud er en fantastisk nem ting af lave, som kan varieres på utallige måder, og pyntes med lige det du har i skabet. Det er jeg personlig meget fan af, noget der er nemt og enkelt, og ser fint ud.