
17. december 2016
Chokoladebrud med solbær
20-25 chokoladebrud
Ingredienser
Chokoladebrud med solbær
200 g hvid chokolade
frysetørrede solbær
solbærstøv
guldstøv
Fremgangsmåde Udskriv
1
Chokoladebrud med solbær
Smelt/temperer chokoladen i microovnen – må ikke overstige 29-30 grader. Hæld chokoladen ud i nogle små forme eller bare som små “klatter” på noget bagepapir. Pynt med solbær, solbærstøv og guldstøv. Lad dem stå en lille time og sætte sig. Og så er der små chokoladebrud, som er fine og ensartet 🙂
Opbevar dem tørt i en beholder.
Glædelig 17. december – chokoladebrud med solbær
Chokoladebrud med solbær. Chokoladebrud er en fantastisk nem ting af lave, som kan varieres på utallige måder, og pyntes med lige det du har i skabet. Det er jeg personlig meget fan af, noget der er nemt og enkelt, og ser fint ud.