Jeg er en del af Copenhagen FOOD Festival 2017 – “HJEMME HOS”
1. juni 2017

Jeg er en del af Copenhagen FOOD Festival 2017 – “HJEMME HOS”

Copenhagen_food_festival

Jeg har simpelthen glædet mig så meget til at kunne fortælle jer alle sammen, at jeg er en del af Copenhagen FOOD Festival i år, 2017! Jeg er sammen med 11 andre af Danmarks største madpersonligheder (deres ord) i konceptet “HJEMME HOS”. Er MØG stolt af, at jeg i år kan byde nogle af jer velkommen i privaten til et overdådigt KAGEBORD. Jeg synes vi er 12 fantastiske mennesker, som er en del af “HJEMME HOS”- heriblandt Ditte Ingemann, Cecilie Svensson, Ann Lee, Thomas Rode, Marianne Stagetorn Kolos, Anders Halskov og MadsCortsen.

Jeg slår dørene op til et en vanvittig hyggelig eftermiddag i privaten, hvor I kan smage jer igennem min nye bog (mere eller mindre). Jeg vil diske op med et overdådigt kagebord med inspiration fra min nye bagebog, som udkommer til august. Bogen vil også kunne købes hos mig og blive signeret. I vil få lov at komme helt tæt på og lærer mig at kende eller lære mig endnu bedre at kende. Vil anbefale alle at komme med tomme mavser, være nysgerrige og et åbent sind. I skal smage alt fra lækre scones med curd, til små fine desserter, til trøffelkugler og store lagkager a la Ditte.

Jeg håber sådan på at se DIG

søndag den 27. august 2017, kl. 13.00 – 16.00

Billetten koster kun kr. 249,- og kan KØBES HER. (du skal være fyldt 18 år)

I kan læse mere om Copenhagen FOOD Festival, se deres program for ugen, og ikke mindst læse om nogle af de andre madpersonligheder, som er en del af HJEMME HOS.

Copenhagen_food_festival_ditte

 

GemGem