22. januar 2018
Jeg kan nu kalde mig selv for dessertkok
Jeg er blevet dessertkok
Hvis ikke du så BT avisen igår søndag, kan jeg fortælle, at jeg er blevet fast dessertkok for BT. Endnu et lille spændende eventyr er tilføjet CV’et.
Det er virkelig med glæde og stolthed at jeg er at finde hver 4. uge i BT avisen (om søndagen). Igår var første gang, og jeg glæder mig til at kunne give Jer meget mere kageinspiration, hver 4. søndag.
Vil du have dine ønsker med i BT?
Som altid tager jeg meget gerne imod ønsker og ideer til, hvad du som forbruger gerne vil have opskrifter på – smid mig gerne en kommentar i kommenfeltet, så skal jeg tage den eller dem med i betragtning, når jeg udvikler opskrifter for BT.
Glæd dig til næste gang…
Næste gang du finder en af mine opskrifter i avisen er søndag den 18. februar, hvor du får opskriften på denne luksus brownie, som er meget nem at gå til, og så er den endda glutenfri.