Jordbærtærte med vaniljecreme
27. maj 2017

Jordbærtærte med vaniljecreme

8-10 personer (afhænger af form)

Opskrift

Jordbærtærte

Opskriften: Klassisk jordbærtærte

Jeg har her flækket jordbærene på den bedre led, og skåret de halve jordbær ud i ultra tynde skriver. Herefter trækkes de nænsomt fra hinanden, men stadig så de hænger sammen (lidt som en vifte). Herefter rulles jordbær “viften” til en jordbærrose. Du kan vælge at gøre dem større ved at tilslutte flere.

Pynt

1 spsk pistacienødder, fint hakket
friske hyldeblomster eller andre spiselige blomster
husk det kun er fantasien som sætter grænser – håber jeg har kunne inspirere 🙂

En sommerklassiker – jordbærtærte

En vaskeægte sommerklassiker – JORDBÆRTÆRTE med vaniljecreme og masse af jordbær. Må bare indrømme det er min helt store svaghed her om sommeren, og jeg synes faktisk det er en absurdt let tærte at lave til trods for lidt mange elementer af en tærte af være.

Jeg bruger den samme opskrift, om jeg bruger en firkantet, rund eller aflang tærteform.

Jordbærtærte

 

GemGem

GemGem