Julecookies med tranebær og kokos
7. december 2017

Julecookies med tranebær og kokos

23-25 julecookies

Ingredienser

Cookies

125 g smør, blødt
125 g lyst rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg, str. M/L
1/4 tsk. salt
180 g Finax Kage Hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
75 g kokosmel
100 g tørrede tranebær

Fremgangsmåde Udskriv

1
Cookies

Kom smør, rørsukker og vaniljesukker op i en skål, og ælt det sammen med hænderne. Tilsæt æg og salt. Sigt herefter kage hvedemel og bagepulver i dejen – ælt det godt sammen og derefter tilsæt kokosmel. Hak tranebær og ælt det i dejen. Placer klumper af cookiedejen med en spiseske på en eller flere bageplader beklædt med bagepapir. Vær obs på, at de godt kan flyde lidt ud. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 8-10 minutter. De skal være gyldnede i kanten. Lad dem køle af på en bagerist.

Julehygge med julecookies og uden stress 

Dejlige julecookies med tranebær og kokos – perfekte her i den søde juletid. Hvis du gerne vil bage nemme og lækre julesmåkager kan du give dig i kast med disse smørbagte julecookies med tranebær og kokos.

Faktisk er disse julecookies perfekte at have liggende i fryseren hele december. Lav dejen og tril en stor pølse af dejen, pak den ind i film og kom den i fryseren.

Mangler du lidt lækkert en sen eftermiddag, kommer der uventet gæster eller vil du gerne forberede julen i god tid, kan du lave disse julecookies og ligge dem i fryseren. Jul uden stress….!! 🙂

FINAX KAGE HVEDEMEL ;

Igen, har jeg lavet min dej med FINAX nye kage hvedemel, da det giver småkagerne det helt perfekte knæk.

Finax Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Finax Kage Hvedemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Har du ikke Finax Kage Hvedemel, kan du udskifte med en almindelig hvedemel.

Sponsoreret af FINAX

GemGem