Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin
20. december 2016

Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin

Ca. 16 styk

Ingredienser

Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin

350 g kagerester (evt. vanilijekage, vaniljelagkagebunde, blandet kagerester)
100 g skovbær marcipan, ODENSE
170 g god hvid chokolade
2 spsk. solbærmarmelade
3-4 spsk. portvin
350 g mørk chokolade, til overtræk
16 frysetørrede blåbær (eller andet bær)
Bronze støv fra Mill & Mortar

Fremgangsmåde Udskriv

1
Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin

Smulder kageresten i en stor skål, og riv skovbær marcipan heri. Smelt den hvide chokoladen, og rør i kageblandingen sammen med marmelade og portvin. Tril 16 kugler ud af dejen, og læg dem på et stykke bagepapir. Smelt den mørkechokolade, gerne tempereret, og dyb/overtræk portvinskuglerne. Pynt af med et frysetørrede blåbær og lidt bronze støv.

Glædelig 20. december!

Disse juleromkugler med solbærmarcipan og portvin er udtænkt og udarbejdet til IDE Møblers julekatalog idag 4. søndag i advent. Stillen skulle være klassisk, og en romkugle må man virkelig sige er klassisk. Jeg er givet den et tvist af jul og kærlighed.

juleromkugler_2