20. december 2016
Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin
Ca. 16 styk
Ingredienser
Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin
350 g kagerester (evt. vanilijekage, vaniljelagkagebunde, blandet kagerester)
100 g skovbær marcipan, ODENSE
170 g god hvid chokolade
2 spsk. solbærmarmelade
3-4 spsk. portvin
350 g mørk chokolade, til overtræk
16 frysetørrede blåbær (eller andet bær)
Bronze støv fra Mill & Mortar
Fremgangsmåde Udskriv
Juleromkugler med solbærmarcipan og portvin
Smulder kageresten i en stor skål, og riv skovbær marcipan heri. Smelt den hvide chokoladen, og rør i kageblandingen sammen med marmelade og portvin. Tril 16 kugler ud af dejen, og læg dem på et stykke bagepapir. Smelt den mørkechokolade, gerne tempereret, og dyb/overtræk portvinskuglerne. Pynt af med et frysetørrede blåbær og lidt bronze støv.