Kåret til BAGEBABE – Mig, bagebabe? Det synes I i hvert fald
8. november 2016

Kåret til BAGEBABE – Mig, bagebabe? Det synes I i hvert fald

Jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv, da jeg igår blev ringet op og fik af vide, at jeg havde vundet afstemningen som den dejligste bagebabe.

Jeg anede slet ikke der kørte en afstemning over, hvem der havde størst/mest bage-babe-factor over bagedyst deltagerne igennem alle 5 sæsoner (kvinderne naturligvis), så jeg var ved at falde ned at stolen idag, da jeg fik af vide, at jeg havde vundet 😀 Hvor sjovt er det lige! og HALLO, det er da en titel jeg på alle måder meget, meget gerne vil have!! Årets DEJLIGSTE BAGE BABE!!! wehuuuu – sejt alligevel ..

Det er meget god humor og lidt skørt på samme tid, men det ændre ikke på, at jeg har vundet og er temmelig glad !! 😉 Jeg vandt endda kæmpe stort.. Så derfor et kæmpe tak til dem, som har stemt på mig… (Ditte, du må altså lære at følge lidt mere med) 🙂 I kan se afstemningen her

Her kommer et ægte BAGEBABE billede taget af Mathilde Boe.

Ditte_Julie_jensen_kage

GemGem