Kagedag og masser af nye kageopskrifter …
25. juli 2017

Kagedag og masser af nye kageopskrifter …

Jeg har idag hjulpet Sara fra Skovdal & Skovdal, som er ved at gøre sin uddannelse færdig. Dagen idag har stået i kagenstegn – stor kagedag! Temaet for dagen har været citron og kirsebær.

Sara tog også nogle portræt af mig.

Jeg har udviklet en masse opskrifter til jer med kirsebær og citron! Sara havde et ønske og lyse kager/billeder og gerne nogle med kirsebær, hvilket var perfekt ud fra alle jeres ønsker til nogle skønne sommeropskrifter.

De danske kirsebær er i højsæson lige nu, og jeg har derfor valgt at forkæle jer, med 5 skønne opskrifter med kirsebær og citron. Opskrifterne bliver langt på bloggen – én hver dag (så snart Sara har dem klar – indenfor de næste 10 dage).. Jeg har taget lidt billeder, så I kan se, hvad I skal glæde jer til. 🙂

GemGem