Karla og jeg går worldwide
12. juni 2018

Karla og jeg går worldwide

Weeehuuuu…. Så er det idag, at GreenGate udkommer med deres efterår/vinter katalog 2018, som er en stor ting for GreenGate. Det er faktisk sådan, at forhandlere, indkøbere og forbrugere ivrigt sidder klar, når kataloget frigives 2 gange om året. Denne gang spiller Karla og jeg en stor rolle i kataloget, hvilket jeg er ufattelig stolt af!

Reklame for GreenGate

Jeg har det sidste år arbejdet sammen med GreenGate, hvor jeg fast udvikler opskrifter til deres mange forskellige stelserier hver måned. Jeg er fuldstændig pjattet med virksomheden og alle de mange ildsjæle, som står bag. Generelt for alle mine større samarbejdspartnere er det faktisk sådan, at jeg føler mig hjemme, når vi arbejder sammen. Jeg kan også se mig selv i virksomheden, og kreativiteten blomstrer!

GreenGate er noget helt særligt. Jesper, som er stifter af GreenGate, er noget af det skønneste. Jesper kan godt tåle lidt gas, og en dag var jeg lidt hurtigt i replikken og sagde følgende til ham: “Næste gang I laver GreenGate katalog, skulle vi så ikke prøve med nogle flotte kager?” Den bold greb Jesper med det samme. Men jeg skulle ikke kun levere alle kagerne. Jesper ville også have Karla og mig med som modeller i kataloget. Mor her er STOLT!! Se lige Karla – amen altså!

Lidt om historien bag GreenGate

GreenGate er en passioneret familievirksomhed, som er drevet af ægteparret Mona og Jesper Bjørn Christiansen. De er drevet af målet om at skabe mindeværdige hverdagsøjeblikke for deres kunder, gennem kvalitetsstemplede produkter. Jeg har stor respekt for deres dynamik og teamånd i virksomheden – man kan tydeligt mærke, hvordan de involverer deres ansatte på et niveau, der gør, at GreenGate fremstår som én stor familie. Og det mærker man virkelig tydeligt, når man er i huset på Strandvejen. Jeg elsker det!

Ydermere er jeg beundret over deres hårde arbejde og dedikation gennem årene, som har gjort, at de har placeret sig på verdenskortet indenfor deres branche. GreenGate er for længst gået worldwide! Og nu har Karla og jeg har fået lov at komme med på rejsen!

Lidt om designprocessen

Det unikke ved GreenGate er, at alle designs stammer fra nogle originale gamle bøger, som Mona og Jesper har købt på en auktion i Paris. Bøgerne stammer fra det 19. århundrede og er fulde af smukke, gamle blomsterprints, som pigerne i designafdelingen bruger som inspiration, når der skal laves en ny kollektion. GreenGates kunder er også glade for at komme med inputs og ideer til designerne, og de prøver altid ramme så stor en fanskare som muligt.

Samarbejdet på sigt….

Karla og jeg har lige været oppe hos GreenGate og låne deres showroom til foto og nye videoer. På bordet i deres showroom ligger deres “showroom-book”, og på forsiden af den er der et billede af Karla og mig – ej, jeg er altså en stolt mor! Tænk, at jeg får muligheden for at tage hende med på mit eventyr, min rejse. Det er en gave!

Nå – men det første Karla siger, da vi træder ind af døren hos GreenGate, er: “Hvor er Jesper henne?”. Jesper var desværre i Paris. Faktisk har Karla og jeg vores faste gang i huset med en af de ansatte, som hedder Stephanie. Da Karla observerer, at jeg siger hej til alle, måske også på en lidt mere varm måde end normalt, siger hun: “Mor, kender du virkelig alle så godt heroppe?”. Det siger lidt om huset. Alle er så hjertevarme, og man føler sig så velkommen. Karla er en fornøjelse at have med, også selvom det kan være lidt svært, når man er en selvstændig lille dame på KUN 4 år 🙂

KATALOG !!

Kataloget er som sagt online idag, og kan ses via linket her.