Konfekt – trøffelkugler med honning
11. december 2016

Konfekt – trøffelkugler med honning

23-25 trøffelkugler

Ingredienser

Konfekt - trøffelkugler med honning og mørk chokolade

25 Callebaut chokolade skaller
100 g god mørk chokolade, 60 %
1 dl piskefløde
1 spsk. honning
bronzestøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
Konfekt

Varm fløden og honningen op i en gryde til kogepunktet. Hak chokoladen fint og kom det i en skål. Hæld den varme fløde med honning over chokoladen, og rør det forsigtig glat og ensartet. Lad den svale ved stuetemperatur i ca. 1 time. Den skal være fyldende, men mere tyk i det. Hæld trøffelmassen op i en sprøjtepose og sprøjt trøffelmassen ned i chokoladeskallerne. Kom dem på køl en times tid, og pynt dem som du ønsker.

Glædelig 11. december – trøffelkugler

Konfekt og dermed også trøffelkugler der høre sig virkelig til i december… Lige op til juleaften, går jeg altid i gang med at lave en hel røvfuld konfekt!! Jeg glæder mig sådan til jeg kan lave det sammen med min datter, men hun er ikke helt gammel nok (endnu) – måske til næste år 🙂 Så er hun nemlig blevet 3 år.

Her er en grund opskrift på trøffelkugler. Du kan tilsætte ALLE former for krydderier, hakket nødder, frysetørrede frugt mv. – bare giv den gas 😉 Jeg har gjort det meget nemt for mig selv i år ved at købe disse Callebaut chokolade skaller, som er støbt på forhånd, så de bliver flotte runde. De kan købes hos Kageoplevelser.dk.

tøffelkugler_konfekt_4 tøffelkugler_konfekt_2

GemGem