Kreative Dage 2022
31. oktober 2022

Kreative Dage 2022

Og sådan gik endnu en weekend på Kreative Dage. Mit 6. år hvor jeg besøger den kreative messe i Fredericia med mine egne produkter. Jeg sætter simpelthen så stor pris på den messe, da jeg får mulighed for at møde alle jer, der til daglig følger med, bruger mine opskrifter, bøger og ikke mindst er medlem af Klub Ditte Julie.

Så i år var altså også fantastisk. Igen i år fik jeg også lov at holde foredrag på den store scene 1 for en fyldt sal. Men derudover var denne års messe altså en smule anderledes end normalt.

Kreative Dage i Klub Ditte Julies tegn

I år var mit team og jeg nemlig afsted med dét formål at vise Klub Ditte Julie frem. Og hvordan præsenterer man så lige en online forretning på en messe som Kreative Dage? Man skaber et helt lyserødt univers med lyserøde reoler (fra Kalager Design) og lyserøde balloner (fra Party In A Box). Så langt så godt. Næste step er en masse STORE og selvfølgelig lyserøde skilte (fra Creative Wood) med info om Klub Ditte Julie, så alle gæster på standen kan læse nærmere. Sidst men ikke mindst så afholder man live how to videoer, workshops og ikke mindst skaber Vores Bageforum ude i den virkelige verden.

Men selvom i år var anderledes, så var det ikke mindre fantastisk! For I tog simpelthen så godt imod os og vores lidt utraditionelle stand. Så TAK for jer. Måske vi ses igen næste år!