Lancering af min nye idé med Nemlig.com (endelig lykkedes det!)
4. oktober 2019

Lancering af min nye idé med Nemlig.com (endelig lykkedes det!)

Reklame for nemlig.com

Sidste sommer kom jeg på en idé. Jeg får som udgangspunkt mange idéer i løbet af en måned, men denne idé var noget særligt. Jeg var slet ikke i tvivl om, at denne idé skulle der arbejdes for og kæmpes for! Og det har ærligt talt været lidt af en fødsel 😉

Min idé opstod, da jeg skulle bestille varer hos nemlig.com. Jeg synes, at nemlig.com har udviklet et genialt koncept i forhold til danskernes indkøbsvaner. Jeg er kæmpe fan – både af at spare indkøbsturen, og istedet bestille mine dagligvarer på nettet, men også i forhold til måltidskasserne. I en travl (børne)familie er det altså bare guld værd ikke at skulle stå kl. kvart i aftensmad og finde inspiration nede i kølemontren i det nærmeste supermarked. MEN jeg synes, at der manglede noget. Og det var så her jeg fik idéen. Jeg tænkte: “hvorfor ikke lave en bagekasse med nøjagtig samme koncept, som måltidskasserne? Månedens bagekasse…”. Og det er lige præcis det, jeg har lavet i samarbejde med nemlig.com.

Fra idé til virkelighed – ingen nem vej

Da jeg havde fået idéen, gik jeg straks til nemlig.com for at sælge min idé ind hos dem. OKAY, ordet straks kan måske defineres, for det tog mig måneder at finde frem til den helt rigtige kontakt person, som var i stand til at træffe en beslutning om blot at møde mig. Da mødet var på plads, og jeg fik mulighed for at præsentere idéen for dem, var de allerede begejstrede, og jeg fik masser af positiv feedback for min idé om bagekasserne, fødselsdagskasserne og hele bageuniverset. Men så skete der ikke mere… Jeg ventede og ventede, mens der blev kommunikeret på kryds og tværs hos nemlig.com, og jeg kunne næsten ikke være i mig selv af lige dele begejstring over, at de var ligeså hooked på min idé, som jeg selv, og nervøsitet over, om de nu ville købe min idé.

samarbejde med nemlig.com

Jeg er den utålmodige type, og når jeg får en idé, så skulle den helst være sat i værk i går, meeeeeeen virkeligheden er en anden. Dog er det vigtigt, at man har en vis del af utålmodig, når man er iværksætter, for det hjælper virkelig til at få sat gang i tingene.

I foråret var jeg som bekendt på Seedster 4.0, og der mødte jeg Stefan Penge, Founder og CEO af nemlig.com. Stefan havde holdt foredrag på scenen, og da han var færdig stod jeg klar til nærmest at overfalde ham og spørge om 10 min. af hans tid. Jeg fik den, og fik derved muligheden for at pitche min idé ind overfor beslutningstageren over dem alle. Da jeg hjemvendte fra Spanien startede forhandlingerne endelig. Stefan var heldigvis enig med mig i, at danskerne skulle have tilbuddet om månedens bagekasse, 2 forskellige faste fødselsdagskasser og et helt bageunivers. Jeg skulle være nemlig.com’s bage-darling (som de selv kaldte mig) 😉

Det hele lanceres i dag!

Nu skriver vi d. 4. oktober i dag, og det betyder, at min idé lanceres på nemlig.com. HURRRRRAAAAAA for viljestyrke og stædighed! For dette samarbejde har været lidt af en fødsel, og det er et samarbejde, jeg har jagtet vildt. Men hvor der er vilje, er der vej.

I dag lanceres altså en klassisk fødselsdagskasse, en børnefødselsdagskasse og en månedens bagekassenemlig.com. De fungerer nøjagtig ligesom måltidskasserne: du køber en kasse, som indeholder alt, du skal bruge til kagen og selvfølgelig opskriften. Nemlig.com klarer altså al forarbejdet, så du bare kan gå i køkkenet og kreere. Månedens bagekasse følger sæsonvarerne og via app’en får du opskrift og en how to-video – alt sammen for at gøre det nemmere og mere enkelt for dig at kreere lækre kager og andet bagværk i køkkenet.

Jeg elsker at inspirere til mere kagebagning hjemme i køkkenerne, og det håber jeg bestemt også, at disse kasser bidrager til. Det har i hvert fald aldrig været nemmere.

Ikke nok med vi idag lancerer vores nye bageunivers, så har jeg også lavet en fantastisk reklamefilm for nemlig.com, som fra næste uge rammer dit TV. “Mere tid til livet”. Jeg er helt forelsket i den lille video, som mig og mine børn har lavet – de er mine små stjerner.

reklamefilm med nemlig
reklamefilm nemlig

Jeg håber, at I vil være ligeså begejstrede for det, som mig, og tage rigtig godt imod det på nemlig.com. Der ligger en masse hårdt arbejde, viljestyrke og passion bag hele setuppet, og jeg er vild med resultatet!

KÆMP for dine drømme, dine mål, dine ønsker om ændringer – alt kan lade sig gøre, hvis der kæmpes og arbejdes hårdt for det. POWER, GOD ENERGI og ikke mindst GOD BAGNING til jer.