Make-up på 5 minutter som holder hele dagen
31. august 2019

Make-up på 5 minutter som holder hele dagen

Reklame for Cocopanda

Kalenderen viser snart efterår, og vi kan liiiige vride det (sandsynligvis) allersidste sommer ud for i år. Sommersol, jeg kommer virkelig til at savne dig!

Denne sommer har heldigvis budt på masser af solskinstimer og derfor også sommerglød i ansigtet. For at bevare den sommerglød længst muligt har jeg igen shoppet hos min yndlings makeup-pusher Cocopanda. Jeg er, som tidligere nævnt, kæmpe fan af produkterne fra Jane Iredale, og derfor er det også udelukkende produkter herfra, jeg har købt i denne omgang.

Fordi jeg næsten sværger til Jane Iredale, kan du få en Smooth Affair Primer med gratis ved køb af 2 Jane Iredale produkter hos Cocopanda.

Jeg har som udgangspunkt kun to krav til min hverdagsmakeup. Udover, at jeg synes, at den skal se så naturlig ud, som muligt, skal den kunne holde hele dagen, og så skal min hud kunne ånde igennem den. Begge krav bliver opfyldt, når jeg bruger makeuppen fra Jane Iredale. Jeg behøver ikke at friske makeuppen op i løbet af dagen, og jeg føler ikke, at jeg tager en maske på, som lukker min hud fuldstændig af. Dét er jeg fan af.

For at få det naturlige makeuplook, fremhæver jeg de steder i mit ansigt, der allerede er markerede – eksempelvis øjenbryn, vipper, øjenlåg, kindben og læber. Her lægger jeg lidt farve, som er en tand mørkere/dybere end min egen. Jeg markerer ikke nødvendigvis det hele, for det kan hurtigt komme til at se malet ud. Og det allervigtigste er selvfølgelig at blende makeuppen grundigt ud, så man ikke ligner en indiansk høvding med striber i hele hovedet 😉

Min makeuprutine (på 5 minutter)

Før jeg overhovedet er begyndt at lægge makeup, sørger jeg for, at min hud er gennemfugtet og er klar til at “modtage” min makeup. Det gør jeg med den føromtalte Smooth Affair Primer, som er en super lækker creme, der udjævner hudtonen og gør huden silkeblød.
Herefter smører jeg Jane Iredale Glow Time Mineral BB Cream i hele mit ansigt. BB cremen er et miks mellem concealer, foundation og en fugtighedscreme med anti-aldrende ingredienser og solbeskyttelse på 25 SPF. Med andre ord en alt-i-en-creme.
Andre dage, hvis jeg eksempelvis synes at min hud virker mere fedtet, kan jeg finde på at bruge Jane Iredale Amazing Base Loose Mineral Powder. Den er særligt god mod sensitiv hud, og så har den også solfaktor på 20.

Som primer på mine øjenvipper bruger jeg en PureLash Extender & Conditioner. Jeg lægger den på inden mascaraen, så vipperne bliver plejet, mens jeg har makeup på og samtidig syner længere, når jeg lægger mascara udenover. Mascaraen, jeg bruger, hedder PureLash Lenghtening Mascara Jet.

Til at bevare den føromtalte sommerglød bruger jeg Golden Bronzer Moonglow. Jeg lægger den på kinderne, øjenlågene, og hvor solen ellers rammer ansigtet. Som prikken over i’et lægger jeg Just Kissed Lip Plumper i farven Montreal på læberne. Den har en smuk dybrød farve, som jeg synes passer så fint til det spæde efterår.

min instagram har jeg lige lagt en lille video op, hvor du kan, hvor hurtigt og nemt make-uppen kan ligges.

Rabat til dig

Jeg har heldigvis skaffet rabatkoder, så du kan shoppe løs hos Cocopanda og gå ind i den nye sæson med fornyet makeup-energi. Koden FDitte giver gratis fragt på dit køb og koden 10Ditte giver 10% rabat. Det gælder alle produkter, også dem til nedsat pris, eller produkter som ellers aldrig bliver nedsat.

Koderne er gyldige fra d. 30/8 til d. 14/9.

OG i denne weekend (d. 30.-31.) er der yderligere 25% rabat på næsten alle hudplejeprodukter samt mindst 25% rabat på Makeup Revolution. Så der er altså 35% rabat at hente her.

Derudover vil jeg anbefale jer at gå ind og tilmelde jer Cocopandas nyhedsbrev. Hver måned bliver der nemlig trukket en heldig vinder af et gavekort på 1000 kr. blandt de tilmeldte. Så skynd dig ind og tilmeld dig, så deltager du i konkurrencen.