Marengsdessert med friske bær og chantillycreme
29. marts 2017

Marengsdessert med friske bær og chantillycreme

8 personer

Opskrift: Marengsdessert med friske bær og chantillycreme 

Maregnsbund

Side 133 i bogen (halv portion)
lidt pastafarve

Chantillycreme

Side 133 i bogen

I øvrigt

300 g bær, friske
lidt grønne pistacienødder
lidt guldstøv
spiselige blomster

Samling

Forbered marengsen som beskrevet i bogen. Tag et stykke bagepapir og tegn en cirkel på bagsiden af bagepapiret (20 cm i diameter). Hæld halvdelen af marengsen på sprøjtepose og klip et lille hul. Fordel marengsen indenfor cirklen. Hæld den anden portion marengs på sprøjtepose med en lille stjernetylle. Pensle med lidt pastafarve inden i sprøjteposen. Afsæt en lille marengskranse langs kanten af cirklen – se evt. videoen. Afsæt nogle små marengskys på bagepapiret med overskydende marengs. Bag bunden og kys ved 110 grader varmluft i 1,5 time. Lad bunden køle helt af.

Lav chantillycreme som beskrevet i bogen og smør den ud over marengsbunden og fordel friske bær og pynt af med piastacienødder, guldstøv, spiselige blomster og evt. knuste marengskys.

Skærmbillede 2017-03-28 kl. 22.41.20

Marengsdessert med friske bær og chantillycreme er en SMUK, NEM og ENKEL dessert, som kan udføres på alle tænkelige måder. Slip fantasien løs og leg med farver og former. I bogen, KAGEMAGI, har vi lavet 8 små marengsdesserter med bund og top, men brug fantasien og lav dem sim du ønsker.

Marengskagen/bunden kan laves 2-4 dage i forvejen og opbevares tørt (i en bøtte), også kan chantillycreme og bær forberede på no time på dagen.

KAGEMAGI’s nye sæson på YouTube kører, hver onsdag kl. 15.00, og som en del af sæsonen kan du købe KAGEMAGI for KUN 200,- kr. inkl. forsendelse og en sød hilsen fra os! For at opnå tilbuddet skal man blot indtaste rabatkoden KAGE200 i feltet discount ved udtjekning i Annemettes webshop. Følg linket her. Rabatkoden er allerede aktiv og kører frem til 5. april 2017.

 

 

GemGem