Sommerpicnic – muffins med hindbær og hvid chokolade
27. juni 2019

Sommerpicnic – muffins med hindbær og hvid chokolade

12 muffins

Ingredienser

Muffins med hindbær og hvid chokolade

60 g smør, blødt
200 g lyst rørsukker
1 tsk vaniljepasta
180 g kage hvedemel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1/2 økologisk citron, skal og saft
2 æg, str. M/L
1,75 dl sødmælk
50 g mandler, finthakket
100 g hvid chokolade, finthakket
36 friske hindbær
1 spsk kartoffelmel

I øvrigt

flormelis
friske hindbær
frysetørret hindbær

Fremgangsmåde Udskriv

1
Muffins med hindbær og hvid chokolade

Kom smør, rørsukker, vaniljepasta, hvedemel, bagepulver, salt og citronskal og -saft op i en røreskål, og rør (gerne en røremaskine eller el-mikser) det hele sammen ved lav hastighed. Det skal ligne små krummer. Slå æggene ud og rør dem sammen. Hæld æggene op i en kande sammen med sødmælk og citronsaft. Når blandingen i røreskålen ligner små krummer hældes lidt af æggeblandingen op i røreskålen, imens den fortsat kører. Gør det gerne over 3 omgange og lad røremaskinen køre lidt mellem hver hældning. Hak mandler og chokolade fint og vend det forsigtigt i dejen. Fordel dejen i 12 muffinforme (gerne en fast muffinform med muffinpapir i). Hæld kartoffelmel i en lille skål og ryst et par hindbær ned i, så de bliver dækket af melet. Put tre hindbær i hver muffin og bag dem ved 190 grader varmluft i ca. 15-20 min. Lad dem køle af i formen.

2
I øvrigt

Pynt med flormelis, friske hindbær og frysetørrede hindbær.

Greengate

Når solen skinner fra en skyfri himmel og kalenderen er tom, er picnic i det grønne den allerbedste idé. Jeg har bagt nemme og søde muffins, der passer perfekt ned i picnickurven sammen med lemonaden eller kaffen.

Nyt katalog ude nu

Greengate er udkommet med et helt nyt katalog på deres efterårs- og vinterkollektion, og det er som altid propfyldt med de fineste ting. Blandt andet disse lækre sager, som jeg synes passer lige præcis til en picnic i det danske sommerland. Det emmer af hygge og byder op til nærvær med familien. At tage børnene i hænderne med dette yndige sæt i kurven og kursen mod en grøn græsplæne i byen, hvor der er ro og oplagt til at nyde en solrig fridag, er værdigfulde øjeblikke, hvis du spørger mig.

Tidligere har Karla og jeg været med i kataloget, og der er ingen tvivl om, at Karla er lidt øv over, at vi ikke er med denne gang. Hun elsker at tilbringe tid sammen med det sødeste team bag GreenGate.

Greengates fine puder, tæpper og stel kan også sagtens bruges i sommerhuset. Det skaber den helt rette hygge til elskværdige familieweekender. Så bag de her lækre muffins, og tilbring kvalitetstid sammen med familien i den danske sommer.

Reklame for Greengate