Nem fest make-up til julefrokosten (mine favoritter)
8. november 2019

Nem fest make-up til julefrokosten (mine favoritter)

Reklame for Cocopanda

Med indgangen til november, efterårsrusk og regnvåde dage, har jeg forkælet mig selv. Jeg har shoppet alle mine makeup-favoritter – og nogle få nye (hvad jeg forudser bliver) favoritter – hjem hos Cocopanda. Nem make-up er vigtigt – det skal ikke tage for lang tid.

Det er nemlig en del af charmen ved efterår- og vinterssæsonen; at man gerne må forkæle sig selv. Så nu er makeuptasken fyldt op med mine favoritter.

Som jeg tidligere har nævnt, lægger jeg gerne lidt mere farve på i efteråret og vinteren. Om sommeren kan jeg godt lide, at holde mit look så naturligt, som muligt, men når det bliver koldere og mørkere – og sommerens glød er falmet lidt, skruer jeg op for farverne. Ikke så meget, at det kommer til at virke unaturligt, bare så ansigtet får lidt kant og glamour. Og ja, det er banalt, men en farve på læberne eller øjnene hjælper altså humøret på en gråvejrsdag.

Lige nu kører Cocopanda gode rabatter på næsten hele webshoppen OG derudover kan du vælge en gratis gave at få med ovenikøbet.

Toilettaske make up

Efterårsfarver og god base

Jeg har shoppet to forskellige paletter af øjenskygger fra Makeup Revolution: Re-Loaded Palette Division i brændte farver, neutrale jordfarver og nuancer af grøn, og Re-Loaded Palette Iconic Fever i varme, brændte farver i nuancer af orange og burgundy. Derudover har jeg tilføjet to paletter af blushfarver: én Sugar and Spice og én Golden Sugar. Så har jeg masser af lækre farver til efterårets og vinterens mørke dage.

Mine all-time favoritter fra Jane Iredale har jeg selvfølgelig også shoppet hjem. Amazing Base Loose Mineral pudder i både en lys (til under øjnene) og en mørk tone, som dækker fantastisk og er så behagelige at have på. Min yndlingsconcealer, der både dækker mørke render og plejer øjnene med øjencreme i én: Active Light, hedder den. Til mine bryn har jeg købt en brynfarve PureBrow Gel, som er super nem at bruge, og til vipperne verdens bedste mascara i mine øjne: Purelash Mascara Black Onyx. Jeg nuppede også lige en plejende læbepomade i farven Flirt med ovenikøbet, da jeg er stor fan af mine øvrige læbepomader/læbestifter fra Jane Iredale.

jordfarver make up

Til at opbevare hele balladen har jeg købt tre toilettasker i den fineste farve. Én lille, en mellem og en stor. Så er der til alle behov – og taskestørrelser.

Rabatkoder til jer

Med koden DitteF får I gratis fragt på jeres ordre, og med koden Ditte10 får I 10% rabat på ALLE produkter – også dem, der allerede er nedsat.

Koderne er gyldige indtil d. 23/11 2019 og kan bruges én gang pr. kunde pr. køb.

Og nu er det jo december og jul liiiige om lidt. I den forbindelse har Cocopanda lavet deres egen julekalender, som du kan deltage i her. Hver dag fra d. 1.-24. december bliver der trukket lod om gaver via nyhedsbrev helt op til 50.000 kr. og du kan tilmelde dig lige her.