Ny E-bog med 9 sunde opskrifter // MENY
10. januar 2018

Ny E-bog med 9 sunde opskrifter // MENY

9 sunde opskrifter

ENDELIG kan jeg fortælle, at jeg endnu engang har lavet en spændende e-bog (online hæfte) med 9 sunde opskrifter for MENY. Denne e-bog indeholder 9 SUNDE opskrifter. Alt fra smoothies, desserter, snacks, glutenfri lagkage og fastelavnsboller.

Det har været en vildt sjov udfordring, at lave denne e-bog, idet alle opskrifter skulle være uden brugen af raffineret sukker. Ikke nok med det, skulle alt bagværk være uden gluten. Så jeg har simpelthen lavet en opskrift på glutenfri fastelavnsboller – det var ikke let. Jeg savnede naturligvis luftigheden i bollen, men smagen overraskede mig faktisk! De smager rigtig fint, og cremen er lækker cremet.

E-bogen er udviklet og udgivet af MENY

e-bog sunde opskrifter

DOWNLOAD her…

E-bogen kan downloades hos MENY – du henter e-bogen lige her

Her er lidt billeder af, hvad e-bogen indeholder – jeg må bare sige “SHIT jeg er stolt af denne e-bog”!! Jeg har selv taget billederne, men det er marketsquare, som har sat e-bogen/e-hæftet op. HUSK når du har downloadet den, at gemme den på din computer som en PDF-fil, så du ikke mister den igen. smoothie proteinglutenfri lagkage fødselsdagslagkage sukkerfri æble dessert Glutenfri boller med grønsager

GemGem