Nyt kagekapitel // Nyt samarbejde // Ny bog
17. juni 2017

Nyt kagekapitel // Nyt samarbejde // Ny bog

Dette er ikke sponsoreret, også alligvel, idet jeg taler om mit nye samarbejde – der er kommet nye regler og de gør det ikke nemt at være blogger 😉 Men jeg skriver naturligvis om mit nye samarbejde, og så må jeg hellere gøre opmærksom på reklamedelen i indlægget.

Som nogle af jer måske har set på mine sociale medier, er jeg i gang med en ny bog (allerede). Min anden bog (min papirbaby, er sendt til tryk og jeg glæder mig for vildt til den udkommer til august)!! Men igennem mit nye store samarbejde har jeg fået muligheden for at lave en ny bagebog, som skal “udkommer” bliver en del af Patisse i starten af det nye år. Vi skyder bogen her i juni måned, og bogen skal indeholde ca. 20-25 opskrifter. Bogen skal også udgives/trykkes i Norge – det er ret sejt 🙂

NYT KAGEKAPITEL….. Jeg har indgået et stort samarbejde med KitchenAid, Pillivuyt og Patisse. Disse tre brands ligger under samme tag hos Thuesen Jensen, og er blevet min nye samarbejdspartner.. Vi har så mange spændende tiltag igang for de næste par måneder/år. Blandt andet denne bagebog, en masse skønne opskrifter og en masse kreative ting. Jeg er simpelthen så glad for at være kommet med på holdet!

Ditte_julie_Jensen_nyt_samarbejde

Må bare generelt sige, at jeg er lykkelig for de mennesker og samarbejdspartnere jeg arbejder sammen! Ved ikke om I kan bruge det til noget, men jeg har måske brug for at sige, at jeg siger nej til rigtig mange ting/samarbejder, fordi det er utrolig vigtig for mig, at jeg kan se mig selv i det samarbejde og de ønsker/tanker/drømme der måtte ligge bag. Jeg arbejder på at bygge min egen virksomhed op, og det skal være sjovt, personligt og give mening for mig! Derfor er jeg virkelig glad for, når jeg kan dele nyheder med jer, for så er jeg oprigtig stolt og glad for det samarbejde, og ikke mindst at jeg kan være kreativ og inspirere jer.

Ditte_julie_Jensen_nyt_samarbejde

I vil derfor se meget mere KitchenAid, Pillivuyt og Patisse i mit køkken fremover, læse mere om det her på bloggen, da vi skal igang med en masse spændende ting! Det bliver så godt !!! 🙂

Kram og god weekend til alle jer

GemGem