Nyt samarbejde med Mieux // Rabat 15 %
13. august 2017

Nyt samarbejde med Mieux // Rabat 15 %

Jeg er simpelthen så glad for jeg endelig kan dele lidt tøj glæde med jer! I spørger så tit, hvor mit tøj er fra og hvor det kan købes mv. Jeg har derfor indgået et samarbejde med de dejlige damer Najda og Rikke, som står bag siden Mieux.dk. Mieux har de skønneste tøj og tilbehør. Jeg er meget forelsket i deres mærker – lige mig!

Jeg har aldrig set mig selv som mode bevidst eller mode rigtig i mit tøj, jeg har altid valgt efter det jeg synes var fedt, og klædte min krop. Måske den type, som altid køre den sikre stil og ikke er for vild i tøjer, men med årene er jeg blevet gladere og gladere for at følge moden og blive inspireret, men stadig med et tvist af mig selv. Jeg har rigtig mange stykker tøj i mit klædeskab, som er flere år gamle, som jeg finder lige stor glæde i hver gang jeg tage dem på.

RABARKODE TIL JER – 15 % RABAT HOS MIEUX.DK

Meeeeen, nyt tøj slår intet – jeg elsker at hoppe i nyt tøj! Jeg har shoppet en masse lækkert hos Mieux.dk, som du nu kan få 15 % på – altså ikke min mine sæt, men på hele siden.. Alt du skal gøre er at anvende rabatkoden “DITTE”, så får du 15 % rabat på noget nyt lækkerttøj – lovly !!!

Jeg er helt vildt forelsket i mine nye sæt og skjorter!!! Se lige hvor fint det er – så meget mig 😀

Mieux og jeg har talt om at holde nogle event i deres showroom, måske kombineret med lidt kage, hygge og shopping af tøj – er det noget der kunne være interessant? Kom gerne med ideer til et godt event i jeres øjne – så skal vi se, hvad vi kan trylle frem til jer.

Bukserne her er dog ikke fra Mieux, men fra Costummade.

Bukserne her er ej heller fra Mieux, men fra Zara (gamle)

GemGem