Nytår på Klub Ditte Julie, champagne, bobler og fest
27. december 2021

Nytår på Klub Ditte Julie, champagne, bobler og fest

Endnu engang kommer det fuldstændig bag på mig, at endnu et år er gået og et nyt snart for døren… Jeg elsker på mange måder nytåret. Det er en kærlig tid, hvor jeg er sammen med dem jeg har nært og elsker. Det er en tid, hvor jeg lige mærker efter en ekstra gang – er jeg tilfreds? Hvad vil jeg ændre – vil jeg ændre noget? Hvad gør mig glad? Er jeg glad? Jeg bliver i hvert fald lidt ekstra eftertænksom og lidt mere reflekteret.

Men jeg elsker virkelig også nytåret fordi der lige bliver gjort lidt ekstra ud af tingene. Man tager lige en lidt finere kjole på, lidt ekstra makeup, lidt ekstra godt at drikke og ikke mindst – lidt ekstra godt at spise! Jeg elsker, at servere en lille lækker snack, når gæsterne ankommer og når talen skal høres. Og for mig kan det sagtens være sødt!

På Klub Ditte Julie har jeg derfor i år lavet en række nytårsdesserter og -snacks, som jeg elsker dem. Jeg har lavet forskellige bud på nytårsdesserter, som både er ligetil at lave, men som virkelig er indbydende for både smag og øje! Og jeg synes virkelig at nytåret skal være indbydende for øjet – lige lidt ekstra finurligt pynt og lir.

Traditionen tro har jeg selvfølgelig også lavet kransekage – i år med 2022.

Alle nytårsopskrifter finder du her.