Opskrift på brændte mandler
13. december 2017

Opskrift på brændte mandler

ca. 1 glas

Ingredienser

Brændte mandler

200 g mandler
100 g lyst rørsukker
1 dl vand

Fremgangsmåde Udskriv

1
Brændte mandler

Varm det hele op på en pande ved middelvarme. Når vandet er fordampet og sukkeret er opløst, skrues der en smule ned for varmen og der røres oftes i mandlerne. De er færdige, når de er blanke og sukkeret er karamelliseret. Opbevar dem i en tæt beholder.

Brændte mandler = JUL

Duften af brændte mandler en kold decemberdag ned igennem gågaden – så ved man det er jul! Brændte mandler = JUL !! Intet mindre, intet bedre.

Jeg synes brændte mandler er noget af det bedste og en vaske ægte jule ting, som skal være på julebordet og skal være en del af julekonfekten.

Det er virkelig simpelt at lave, og kræver ikke det store. Husk at lave en stor portion, for det går dæleme hurtigt med at få dem spist 😉 Det er også en sød værtsgave at give eller komme i kræmmerhusene på juletræet.

En anden god værtsgave kunne være en hjemmelavet Gløggekstrakt

brændte mandler opskrift

nemme brændte mandler