Påskeæg med rabarbermousse og saltet nøddekaramel
5. april 2017

Påskeæg med rabarbermousse og saltet nøddekaramel

Jeg har indgået et samarbejde med MENY, hvortil jeg har udviklet denne påskeopskrift. Påskeæg lavet på hvid chokolade fyldt med rabarbermousse og saltet nøddekaramel. Påsken går i spænd med den dejlige rabarbersæson – derfor elsker jeg at arbejde med rabarber og citron i mange af mine påskeopskrifter! Mums…

Få opskriften på disse lækre Påskeæg med rabarbermousse og saltet nøddekaramel hos MENY.

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.15.36

I kan også finde opskriften på denne Islagkage med jordbær og citronparfait hos MENY, som jeg også har udvilket.

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.15.50 Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.17.31