Perlevenner // Perledyr – ikke kun for børn
26. maj 2017

Perlevenner // Perledyr – ikke kun for børn

Skærmbillede 2017-05-25 kl. 21.15.56I disse dage har min skønne ungdoms veninde udgivet endnu en bog til hendes perlesamling. Anja Takacs har på under et år udgivet tre helt fantastisk perlebøger! Hun er det vildeste perlemonster – et meget smukt perlemonster 🙂 Jeg er ret forelsket i hendes lille univers!

I går var vi alle tre på Ledreborg Livsstilsdage sammen, da Annemette og jeg (KAGEMAGI) og Anja udgiver ved samme forlag – nemlig People’s Press. Nøj en fest vi havde – kreative perledyr og kager går nærmest hånd i hånd. Også skinnede solen på os, dejlige mennesker var forbi og sige hej, købe bøger og ikke mindst får taget billeder og få et godt kram med på vejen! Jeg elsker at møde jer alle sammen, det giver mig/os rigtig meget energi og glæde – tak til jer!

Skærmbillede 2017-05-25 kl. 21.14.52
KAGEMAGI !!!

Naturligvis har jeg bogen Perledyr, som er nyeste skud på stammen i hendes perlesamling, og jeg synes den er smuk og fyldt op med gode ideer til flotte og nuttede perlevdyr. Jeg har lovet Karla vi nok meget snart skal lave et perledyr, men jeg har bare ikke lige tiden til det (nej, hvor lyder det bare dumt! Men virkeligheden er den, at jeg har Albert hjemme en måned endnu, og knokler på livet løs i min virksomhed, og de få timer der er tilbage i døgnet bruger jeg at sove eller planlægge vores bryllup (som altid bliver forsømt)). Anja har derfor tilbudt og komme, og lege med Perle med (mig) og Karla 🙂 Det vil vi se frem til.

Anja er også at finde idag på Ledreborg! Jeg kan kun anbefale jer at tage til Ledreborg og besøge hendes lille workshop, hvor I kan lege med perle, lave små perleplader, se hendes perlesamling og nyde solen, og PERLEDYR.

Skærmbillede 2017-05-25 kl. 21.15.14

GemGem