Så fik jeg startet mine bagekurser – LYKKE på højt plan!
23. september 2017

Så fik jeg startet mine bagekurser – LYKKE på højt plan!

Med lidt ondt i maven og en masse sommerfugle i maven fik jeg startet mine bagekurser op i torsdags og idag. Det der med at have ondt i maven, var SPILD af tid !! Sommerfuglene skulle have fyldt det hele, men på den anden side, må man også gerne være lidt nervøs!

Når jeg er nervøs er det oftes fordi jeg brænder for det jeg laver og gerne vil gøre det godt, og helst ikke skuffe! De første bagekurser hos Miele var en succes (ja, det tør jeg godt selv at skrive), og derfor var det vigtigt for mig ikke at skuffe denne gang.

Jeg afholder to slags bagekurser i dette efterår, aftenkurser med chokolade som tema, og et stort lagkagekursus.

Der er meget få ledige pladser tilbage – så eventkalenderen her for mine bagekurser

En masse kvindelige kursister står omkring et bord og laver mousse

Idag i Glostrup blev jeg blæst bagover!! Nærmest alle deltagerne idag var gengangere fra mine tærtekurser i foråret, hvilket betyder mine første bagekurser var “en succes”, og de kunne holde mig ud og havde lysten til at vende tilbage.

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal skrive det uden det lyder forkert, men shit jeg blev glad idag!! Glad er ikke ordet, BLEV LYKKLIG! Shit jeg elsker det jeg laver. TAK til jer og jeg glæder helt vildt til se møde alle de andre kursusdeltagere.

Lidt billeder fra bagekurserne/chokoladekurserne:

En dame står og piller chokolade af mynteblade

Billeder fra lagkagekursus:

Bagekurser glaze Ditte Julie Jensen

Ditte Julie bagekurser glaze

En kvinde maler på marcipan

GemGem