Selvforkælelse er den bedste gave til mig selv
2. december 2019

Selvforkælelse er den bedste gave til mig selv

Reklame for Cocopanda

December og julen er noget af det allerbedste, jeg ved. Jeg elsker varmen, farverne og de fine dufte fra krydderier. Jeg hygger altid ekstra meget med mine børn og forkæler dem lidt ekstra, for julen er bare noget særligt. Det tror jeg vidst efterhånden jeg har fået sagt et par gange 🙏🏻.

I december synes jeg, at det er vigtigt at forkæle dem, man holder af, men det er lige så vigtigt at forkæle sig selv! Det sørger jeg for at gøre. I år har jeg shoppet lidt på Cocopanda. Der er shoppet lidt lækkert selvforkælelse hjem til mig selv.

Vinter og makeup

Når vintermånederne kommer snigende, og alt bliver lidt gråt, vil jeg have lidt mere kulør på hverdagen, og det kan man legende let med makeup. Jeg elsker især de mere rustne toner. Jeg sørger for at holde min makeup naturlig, men jeg kan godt lide de dybe toner, som kan fremhæve mine øjne særligt.

I har nok efterhånden fanget, at jeg har en kæmpe kærlighed til Jane Iredales produkter. Jeg shopper aldrig på Cocopanda uden at have noget fra Jane Iredale i kurven. Denne gang er ingen undtagelse. Jeg har købt favoritten over dem alle hjem igen. Den lækreste matte foundation, som ligger let på huden og holder til mange timers hygge og snak rundt om julebordet.

glimmer makeup jule/nytaar

Traditionen tro….

En af mine gode veninder og jeg har altid prøvet alverdens ansigtsmasker i december måned. Når jeg shopper ansigtsmasker, køber jeg to, så der er en maske til hende også. Det er noget af det fedeste ved måneden – alle traditionerne. Man kan sagtens skabe traditioner selv. Det er så nemt at gå på Cocopanda og købe lidt forskellige ansigtsmasker hjem. Jeg er gået amok og har købt en masse forskellige. Nogle er lidt sjove og andre virkelig gode for den udtørrede vinterhud. Det er vigtigt at holde huden fugtet, så hvorfor ikke gør det til en hyggelig eftermiddag med veninden.

Cocopanda har et stort udvalg af flotte læbeprodukter, så jeg har naturligvis købt nogle lækre lipsticks hjem til julens fester, for julen er bare noget særligt, så man må gerne gøre lidt ekstra ud af sig selv. Lige nu kan du shoppe med 30 % – se nedenfor.

ansigtsmasker

Cyber Monday – 30% på næsten hele shoppen

Tilbudet gælder KUN mandag d. 02.12.2019, bruger du min rabatkode er der så ydereligere 10% oveni. Men frem til den 14.12.2019 får du 10%. 

Rabatkoder

Der er hele to 2 stk. rabatkoder til dig.

Rabatkode: CYBERJU – gratis fragt

Rabatkode: CYBERJU10 – 10% rabat – Gælder alle produkter også de til nedsat pris, eller produkter som aldrig bliver nedsat!

Koderne er gyldige fra d. 02.12. til d. 14.12.2019 – en gang per kunde – og kun en rabatkode per ordre!