Sensationel succes i sandkage
30. oktober 2016

Sensationel succes i sandkage

Kreative dage

Vi er taget på Kreative Dage i Fredericia, hvis nogle skulle være en smule i tvivl 😉 Vi er på vores BOOK tour med KAGEMAGI, som er navnet på vores fælles baby-kage-projekt. Kagemagi skal forhåbentligt meget snart på BOOK tour i hele landen, men indtil da kan I læse og se lidt billeder fra vores tur i Fredericia.

Jeg tog med Annemette på Kreative Dage sidste år, lige efter jeg var røget ud af Den Store Bagedyst (på TV, ikke i virkeligheden). Kreative Dage skulle vise sig, at være den bedste oplevelse (i hvert fald lige dér – havde sådan brug for et selvtillids boost, hvilket jeg på alle måder fik) Alle de skønne mennsker, som besøgte standen, var med til at give os troen på, at Kagemagi skulle skabes, og ikke kun forblive en tanke.

Vi har en fest her på messen!! Ikke nok med vi har vores dejlige unger med, Luca og Albert, så har vi også kyndig hjælp af min kære mor, Marie og min veninde Christine. TAK til jer!! I er med til dette kan være muligt med 2 små børn, og vi kan være der for vores gæster og fans, hvilket er dejligt!

Prøv lige engang og tjek det her! Når nu vi skal på messe, skal der naturligvis bages til alle vores mange gæster! Vi handlede ind i Lidl til vores messe – og jeg må indrømme jeg på ingen måde var klar over, at Lidl havde sådan et stort udvalg af økologi!!! Men se lige vores indkøbsvogn – vi tømte Lidl for økologi 🙂 Egentlig havde vi bare tænkt, at vi skulle handle discount – det er jo dyrt at tage på messe – men det endte altså med at blive discount på den virkelig lækre økologiske måde. Og det er noget vi tænker kommer alle vores gæster på standen til gode!

På messen har vi valgt at lave vores lækre sandkage med orangevand og blomme, opskriften er nem og lige til, og kan laves på mange forskellige måder, hvilket er fantastisk, når vi sidder og skal inspirere på Kreative Dage. Sandkage egner sig virkelig godt som en bradepandekage, formkage, cupcakes og en klassisk skærekage i springform. Vi tryller en masse og leger på toppingen – se evt. billeder.

Kagemagi_Ditte_julie_jensen2

Kagemagi_Ditte_julie_jensen4

GemGem